L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dissabte, 3 de setembre del 2011

Benvinguts al Blog de l’Handbol a MdR

Hola a tots i totes, des de la secció portàvem temps pensant que ens teníem d’endinsar dins les noves tecnologies, per estar a l’abast de tots vosaltres, poder informar d’aquesta gran secció, i estar molt a prop de tots vosaltres.
Aprofitant l’inici en breu de la nova temporada 2011/12 inaugurem aquest blog, per informar de com està cada equip i com es preparen en aquesta pre-temporada.
Aquest blog es de tots i es per tots, per això està obert a tothom, des de la junta fins als tiets, avies dels jugadors dels nostres equips, sempre podreu comentar, escriure un article, enviar fotos de la nostra secció, escrivint-nos  al correu electrònic.
En aquest Blog, estareu assabentats, de tot el que passa,  de com van els més petits amb cròniques setmanals dels partits que juguen i dels tornejos. També cròniques dels partits dels nostres equips grans, calendaris, horaris de partits (per que els nostres fans incondicionals ens puguin seguir on sigui), i entrevistes a entrenadors, jugadors, per saber en primera persona com està cada equip i moltes més coses.
Així que seguiu-nos en aquesta nova experiència, que iniciem, per que entre tots aconseguirem que això tiri endavant i gaudim encara més del nostre club estimat, que des de ven petits portem al nostre cor.
Sang verda i blanca corre per les nostres venes i Molins el porto al meu cor, 1,2,3 MOLINS!!!!!!