L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

divendres, 4 de novembre del 2011

Els peques de la casa comencen la lliga


Aquest dissabte comença la 1ª fase de la lliga per a tots els equips de la base del C.E Molins de Rei. Desprès de jugar el torneig d’Obertura on tots els equips es van posar a punt, tots els nens i nenes estaven esperant aquest dia, l’inici de la lliga. Cada cap de setmana tindran de demostrar el que han après durant les setmanes contra un rival que els posarà les coses difícils, on cada un dels jugadors/es tindrà de donar el màxim de si mateix, per aconseguir la progressió que tots els entrenadors/es busquem, i sobretot per que tots els petits, aficionats, familiars i entrenadors gaudim de l’Handbol, un esport únic i inigualable.

dimarts, 1 de novembre del 2011

Final de l’extraordinària ratxa del Sènior “A” masculí


El sènior A no va poder perllongar la bona ratxa de resultats que havia aconseguit encadenar a les tres primeres jornades de lliga. En la seva primera sortida, els molinencs van caure per 31-27 a la pista del Sant Esteve de Palautordera. La diferència però, potser va ser excessiva, pels mèrits fets per un i altre equip.

dilluns, 31 d’octubre del 2011

Les Cadets perden en un partit sota mínims

El Molins de Rei es presentava al partit amb nombroses baixes, provocant que l’equip només disposes de 6 jugadores. L’equip rival va tenir un molt bon detall, jugant tot el partit amb una jugadora menys, i així disputar el partit amb igualtat de condicions, almenys amb el que es refereix a nombre de jugadores sobre la pista.