L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dimecres, 7 de març del 2012

Per fi cau la bestia negre



Aquest dissabte el Virolai 1 s’enfrontava al St Joan “B”, equip composat per jugadores de 1er any igual que el Virolai, amb un bon nivell de l’handbol, l’any passat en els enfrontament ens categoria benjamí, ja varen ser grans enfrontaments però tots varen caure del bàndol del St Joan, i el mateix va passar en l’enfrontament que varen disputar en la primera fase. Però aquest cop va ser diferent, el partit va ser com els demès de grans qualitats i grans jugades, però aquest cop la victòria va ser del bàndol molinenc.

Importants victòries del Aleví “B” i el Virolai 2



Aquest cap de setmana tant l’Aleví msc “B” i el Virolai 2, han aconseguit la primera victòria de la temporada, desprès de varis empats de la primera fase del virolai 2 i desprès del gran empat de la setmana passada de l’Aleví “B”, han caigut dos grans victòries.


El Benjamí A continua millorant





CE Molins A   12 - 4  CH Sant Llorenç B (45:20)

Els Benjamins de 2on any van disputar al pavelló un partit força entretingut.

A un pas de la victòria


MdR 23 – 24 Igualada (9:9): Paula (23p), Ary (8), Aitana, Laia (1), Laura.E (1), Laura.M, Gemma (7), Mireia.M (2), Mireia.A (1), Estel (3), Lidia, Anna.

La fase final de Lliga Catalana femenina es jugarà a Molins


La Federació Catalana d’Handbol comunica que, una vegada finalitzat el termini de sol·licituds per part dels clubs per a organitzar la Fase Final de la Lliga Catalana Sènior Femenina, l’organització d’aquesta Fase Final serà a càrrec del CE Molins de Rei.