L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dimecres, 16 de novembre del 2011

2 victòries en 4 dies col•loquen al Sènior “A” masculí tercer


Després de dues ensopegades en la visita al Palautordera i a casa, contra el Sant Vicenç, el primer equip de l’handbol masculí va retrobar el camí de la victòria en els duels contra l’Handbol Cardedeu i el Joventut Handbol Mataró ‘B’. El primer partit correspon al duel de la tercera jornada, aplaçat a petició dels vallesans i jugat aquest darrer dimecres. Els molinencs es van imposar a domicili per 31-32 en un partit molt disputat que va tenir una parts per a cada equip.

dilluns, 14 de novembre del 2011

Segona derrota del Sènior Femení "A"


Derrota del Molins de Rei per 21-19 a Ascó, mostrant la seva irregularitat en aquesta temporada. Les molinenques temien aquesta sortida per la perillositat del rival, que no havia perdut cap partit al seu camp. I els temors es van complir durant tot el partit, ja que l´Ascó va demostrar que és un ferm candidat per classificar-se pel Top 4 final.

Cròniques partits de mini-Handbol del 12 de Novembre


No ha estat un gran cap de setmana per els nostres equips de mini-Handbol. sol es van disputar 3 partits ja que 2 equips (Aleví msc “B” i benjamí “A”) descansaven i el partit del Virolai 2 es va aplaçar, per que l’equip rival no podia vindre a jugar.

La falta de punteria fa perdre el partit al Cadet femení



MdR 13 – 19 Ascó (10:9) 

Paula (p), Laura, Ary(2), Mireia.M(1), Mireia.A(3), Estel, Gemma(4), Anna(1), Aitana(2), Laia.

Gran debut del Benjamí masculí “B”


En la primera jornada de Lliga, hem pogut veure la primera victòria del Benjamí”B”, on s’ha pogut veure una molt bona progressió en el joc i per fi es veu reflectit en el marcador desprès del torneig d’obertura.





Els 2 Alevins “A” tant femení com el masculí, també van guanyar els seus respectius partits, amb una demostració de molt bon joc. Per altre banda i amb menys fortuna, el Benjamí “A” i els 2 Alevins “B” van perdre els seus partits.