L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dimecres, 9 de novembre del 2011

Primera derrota com a local del Sènior Masculí “A”


Una defensa capaç de deixar sense idees al rival en repetides ocasions, o un atac amb estones de fluïdesa i, fins i tot, lluïment no són a vegades suficients per doblegar rivals com el de dissabte. La voluntat, l’entrega, també el bon joc molinenc no van bastar per superar l’equip compensat, el bloc complert, la maquinària ben engreixada del Sant Vicenç. Els de l’altra banda del riu es van endur els punts en la seva visita a Molins i es consoliden a la zona alta de la classificació com un ferm candidat a assolir l’ascens (19-22).

dilluns, 7 de novembre del 2011

Gran victòria en la lluita pel lideratge

 Gran victòria del Molins per 22-19 davant un Granollers invicte fins ahir. El partit es presumia igualat i molt disputat i les previsions es van complir.

Les molinenques van començar de sortida amb doble pivote en atac i la defensa del Granollers semblava sorpresa i va encaixar un parcial de 5-1,situació que aprofità el seu entrenador per demanar temps mort i ajustar la seva defensa. El Molins situava una defensa 5:1 que va funcionar bastant bé, tallant trajectòries dels laterals i també tancant línies de passada a la pivote, una de les jugadores més perilloses del Granollers.

Un molt mal inici deixa sense opcions a la victòria


St Esteve de Sesrovires 35 – C.E Molins de Rei 23 (22:13)

Paula(p), Laura.E(2), Mireia.M(3), Mireia.A, Estel(6), Iris(1), Gemma(9), Aina, Ana(1), Laia(1), Aitana.