L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dijous, 6 d’octubre del 2011

Partits de la base del 08/10/2011


Aquest cap de setmana, es disputa la 2ª jornada del torneig d’obertura, on juguen els nostres equips de base. La setmana passada ja varen debutar l’Aleví femení i el Benjamí MSC “A”, aquest dissabte debutaran en aquesta nova temporada els 3 altres equips, els dos Alevins masculins i el Benjamí MSC “B”.






Exceptuant l’Aleví femení que juga a casa tots els nostres equips jugaran lluny de la nostre vila. Desitgem que tots els nostres nens, nenes i seguidors gaudeixin dels partits.


Els partits d'aquest dissabte son:

dimarts, 4 d’octubre del 2011

Victòria a la Lliga Catalana del handbol femení


Triomf del C.E Molins de Rei per 26-19 davant el Tortosa. El partit va començar bé per part de les locals, amb ràpides transicions i finalitzacions perfectes. L'entrenador visitant obligat a demanar un temps mort per intentar frenar el marcador advers (6-2). A partir d'aquí l'atac del Molins es torna més espès i les pèrdues de pilota són nombroses, la qual cosa el Tortosa aprofita per col.locar-se a un gol al descans (12-11).

dilluns, 3 d’octubre del 2011

Cara i creu en el debut de la nostre base



Aquest dissabte, es va iniciar la competició oficial en els equips de la nostre base, en la primera jornada van jugar les nostres nenes del Col·legi Virolai, i el nostre benjamí “A” masculí.