L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

divendres, 14 d’octubre del 2011

La Base participa a la Trobada Ciutat HandboliCat de diumenge

Diumenge es dóna, per fi, el tret de sortida de la temporada de Trobades a Catalunya. I ho fa amb la gran festa de la promoció de la Federació Catalana d’Handbol, la Trobada Ciutat HandboliCat 2011, que aquest any arriba ja  la seva sisena edició.

Partits del 14,15,16 d'Octubre

Aquesta setmana ens espera handbol del bo,  aquest divendres comencem amb un molt bon plat, un derbi, on el nostre Aleví Femení buscarà la seva primera victòria en el torneig d’obertura. Desprès ens espera un matí d’handbol a Molins de Rei intens, s’inicia a les 9:00 amb el partit dels infantils masculins i seguidament 4 partits de la nostre escola d’handbol, els benjamins i els alevins. I per acabar el dissabte d’handbol a Molins de Rei a les 19:15 juga el sènior “A” femení que espera recuperar-se de la derrota de la setmana passada, guanyat a un invicte OAR Gràcia. La resta d’equips juguen fora aquest cap de setmana.

dimecres, 12 d’octubre del 2011

Tothom ja sap contra qui s’enfrontarà


Ahir es va fer el sorteig de les últimes categories que quedaven per formalitzar tots els grups. Un cop acabat totes les fases classificatòries, per aconseguir jugar en certes categories, els nostres equips que encara no han debutat els ha tocat els següents grups.

dimarts, 11 d’octubre del 2011

Primera derrota de la temporada de l’handbol femení


Derrota del Molins per 20-19 en el seu desplaçament a Gavà. Mal partit de les molinenques que en cap moment van poder superar la seva mala actuació ni a la parella arbitral, totalment desencertada durant el partit.

dilluns, 10 d’octubre del 2011

El sènior masculì segueix invicte


Acabar la segona jornada amb 3 punts sumats, és una marca que tots els jugadors del primer equip haurien firmat abans de començar la temporada. No obstant, tal i com va anar el partit d’aquest passat cap de setmana contra l’Handbol Gavà (25-25), el punt sumat va deixar un mal regust de boca.

diumenge, 9 d’octubre del 2011

Gran inici del Benjamí msc “A”


Aquest dissabte es va disputar la segona jornada del torneig d’obertura, on tenim de destacar el Benjamí msc “A” que en les 2 jornades disputades les conta per victòries.

En aquesta segona jornada els nostres benjamins i alevins “A” masculins han aconseguit la victòria, mentre que l’Aleví femení i els nostres benjamins i alevins “B” masculins han perdut l’enfrontament d’aquesta setmana.

El Juvenil masculí aconsegueix la classificació per a 1ª Catalana


Desprès de moltes setmanes d’entrenament, l’equip dirigit per Pol Ibáñez ha aconseguit l’objectiu, aconseguir la classificació per a 1ª Catalana juvenil.

En un principi l’equip molinenc es va inscriure per la fase a Lliga Catalana(màxima categoria),  aconseguint passar la primera fase, però que en la segona, es va trobar a un Sant Martí, que lluitarà aquesta temporada novament per classificar-se pel campionat d’Espanya,  i que les bones veus diuen que es una de les millors quintes que ha tret l’equip de Sant Adrià.  Com deien tots els pronòstics varen quedar eliminats en el doble enfrontament. Aquesta eliminació portà els molinencs a la fase de classificació per a 1ª Catalana juvenil, on li va tocar un doble enfrontament amb el C.H La Garriga.