L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

divendres, 23 de setembre del 2011

El derbi cau del bàndol molinenc


L’equip Aleví Femení, entrenat per Alba González i Xavi Aros, ha superat al Papiol desprès d’un gran partit disputat aquest divendres en terres papiolenques. L’equip del Col·legi Virolai, arribava en quadre al partit ja que els faltaven 6 jugadores de les 12 que te en plantilla.

Partits Cap de setmana 24/25 de Setembre


Aquest cap de setmana la secció d’handbol te com a principal partit el que enfronta el Juvenil Masculí contra el Sant Martí en la fase classificatòria per a Lliga Catalana desprès de classificar-se per a vuitens de final, la setmana passada. El juvenil s’enfronta davant el seu públic aquest dissabte 24, a les 19:00 al poliesportiu Municipal, on esperem que molts aficionats al nostre esport animin aquest jove equip.

Partits que disputen els nostres equips:

Ja es coneixen els rivals del Torneig d’Obertura



El pròxim cap de setmana s’inicia per la base d’handbol de Molins de rei, la primera competició oficial, el Torneig d’Obertura, que organitza el Consell Esportiu del Baix Llobregat. Aquest any representant el nostre club, participaran 4 equips de diverses categories, el Benjamí masculí, l’Aleví masculí “A”, l’Aleví masculí “B” i l’Aleví femení del Virolai.



Aquest torneig, es a una sola volta,  on cada grup està composat de 4 equips, per tant cada equip jugarà 3 partits.  Els rivals de cada equip son:

diumenge, 18 de setembre del 2011

Els Sèniors masculins segueixen contant els partits per victòries


Els Sèniors masculins “A” i “C”, han tornat a tenir un doble enfrontament com la setmana passada contra el Vilanova i la Geltrú, però aquest cop han jugat a Vilanova i la Geltrú i han intercanviat els equips, on els dos “A” s’han enfrontat i el “B” del Vilanova s’ha enfrontat al “C” del MdR.

Bona jornada de la base femenina


A primera hora del matí l’Aleví femení jugava el seu primer partit del torneig disputat a Papiol, on s’enfrontava al Torrelles.  El partit va estar molt disputat durant els 30 minuts, on va acabar amb el resultat de 26 – 20 a favor del Torrelles,  de l’equip contrari destacar la jugadora 22, on el seu físic i el seu bon joc va portar boja a la defensa molinenca,  així que el MdR per contrarestar el poder físic superior del Torrelles, va treballar molt be en atac movent ràpidament la pilota aprofitant la velocitat i en defensa treballant l’anticipació, però malauradament no es va aconseguir la victòria en semifinals, però a tots els aficionats ens va quedar un molt bon regust del que varem veure.