L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dijous, 1 de desembre del 2011

Empat del Virolai 2 en el derbi jugat ahir

Partit molt igualat entre dos equips, on van poder demostrar el seu potencial dins de la pista, i fer gaudir i patir als aficionats que van assistir al derbi molinenc-papiolenc.

dimecres, 30 de novembre del 2011

Victòria del Molins de Rei enfront el Vilanova del Camí per 25-31.

La primera part va mostrar molta igualtat i lluita del dos equips. El Vilanova va començar amb una defensa forta i agressiva que va desesperar en alguns moments a les molinenques, també per la permissivitat dels àrbitres envers contactes no xiulats. El Molins mai va tenir una diferència de més de 2 gols, ja que el Vilanova mostrava un gran esperit de lluita. Així es va arribar al descans amb un 12-12 al marcador.

dimarts, 29 de novembre del 2011

El Cadet femení sucumbeix davant el líder

Cambrils 36 – MdR 19 (15:11):

Paula (7p), Ary(2), Laia(3), Iris, Laura.M, Gemma(14), Mireia.A, Estel, Aina, Anna.

Cròniques partits mini-Handbol 26 de Novembre

Ha l’igual que la setmana passada els equips “A” de cada categoria del Molins de Rei, ha aconseguit bons resultats. Per contra els equips “B” no han tingut la mateixa sort i els resultats no han estat favorables.

El Sènior masculí "A" es queda a un pas de donar la sorpresa

El primer equip de l’handbol masculí va estar a punt de fer el que només havia aconseguit un equip en el que va de temporada: derrotar al CE la Salle Bonanova. Dominador tant del joc com del marcador en molts compassos del partit, els molinencs van acusar la falta de rotacions (deguda a la gran quantitat de baixes per lesió, cinc) i es van desinflar en un últim quart en que les forces no bastaven per doblegar un rival de l’entitat dels barcelonins.

Resultats partits 26 - 27 de Novembre