L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dijous, 27 d’octubre del 2011

Ja esta tot preparat per iniciar la Lliga de Consell



El pròxim cap de setmana 5 de Novembre tots els nostres equips de mini-handbol iniciaran la 1ª Fase de la lliga del consell esportiu del Baix Llobregat. Aquest dimarts passat es va produir el sorteig dels grups en el que cada un dels nostres equips jugarà.




A cada un dels nostres 6 equips els ha tocat els següents rivals:

dilluns, 24 d’octubre del 2011

El Sènior masculí "A" guanya el partit desprès d'una gran remuntada


Hi ha partits que es guanyen simplement per una qüestió de qualitat, n’hi ha d’altres que es guanyen a còpia de treball, fins i tot n’hi ha que es guanyen per tenir més sort. Finalment, n’hi ha que es guanyen per collons, per fe, per lluita fins a l’últim moment. El d’aquest cap de setmana va ser un d’aquests darrers. Els locals tenien un desavantatge de quatre gols a falta de poc més de deu minuts per a la conclusió del matx. No obstant, van saber sobreposar-se a les dificultats presentades pel GEiEG fins al punt d’acabar imposant-se (24-23).

diumenge, 23 d’octubre del 2011

El Cadet femení es queda sense forces per rematar el partit


Partit de mitges parts el disputat aquest dissabte a Molins de Rei, entre les amfitriones i el Cambrils. On s’ha pogut veure un major poder físic de les del Tarragonès que amb jugadores de segon any i d’edat juvenil, han contrarestat la joventut del quadre molinenc amb jugadores majoritàriament  de 1er any o inclòs infantils de 2n any.