L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dilluns, 17 d’octubre del 2011

Gran dia de tota la Base d’Handbol al HandboliCat 2011


El Circuit de Trobades HandboliCat 2011-12 ja és una realitat. I és que ahir es va donar el tret de sortida a la temporada amb la gran Trobada Ciutat HandboliCat 2011 celebrada a Sabadell, que aquest any arriba ja  la seva sisena edició.

Les instal·lacions esportives del Barri de Gràcia de Sabadell van ser l’escenari perfecte per a la trobada d’enguany, on aproximadament un miler d’esportistes van poder gaudir d’un dia dedicat exclusivament a l’handbol lúdic i festiu.

Bona jornada pels equips de 2n any


Aquesta setmana la majoria d’equips han jugat l’última jornada del torneig d’obertura, sols els dos equips Alevins masculins estan pendents de si jugaran el partit aplaçat que tenien de la primera Jornada contra el St Esteve “A” i el “B”, ja que hi ha problemes d’instal·lacions i de dates, per poder jugar el partit.




La jornada d’aquest cap de setmana ens ha deixat un campió, ens ha deixat la primera victòria del Aleví femení, també hem vist com el Aleví “A” esta en plena forma i com els dos equips de 1er any cada dia que passa van tenint una molt bona progressió.