L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

divendres, 16 de setembre del 2011

El Juvenil masculí passa de ronda


El Juvenil Masculí entrenat per Pol Ibáñez, s'ha classificat directament a la següent fase per entrar a competir a Lliga catalana. 

Aquest cap de setmana s'esperava un doble enfrontament Palautordera - Molins de Rei, jugant el dissabte a casa del Palautordera i el diumenge davant de tota l'afició molinenca, però ahir el Palautordera va enviar una notificació que es retirava d'aquesta fase de classificació. 

Per tant ara el Molins de Rei, s'enfrontarà en la següent ronda contra el Sant Martí, un equip amb gran tradició handbolera, i on els últims anys mai a fallat en estar a Lliga Catalana, per tant, el Molins de Rei, ho tindrà difícil, però els molinencs estan disposats a donar  la sorpresa i classificar-se per Lliga Catalana. Ja us anirem  informant de com va la següent ronda el pròxim cap de setmana, així que seguiu atents a les ultimes noticies. 1,2,3 MOLINS

dijous, 15 de setembre del 2011

Partits cap de setmana 17/18 de Setembre 2011


Aquest cap de setmana es juguen diversos partits amistosos, dels nostres equips. Al vespre es disputarà un bon partit entre dos equips de lliga catalana femenina, el nostre sènior “A” jugarà contra el St Vicenç, mentre que pel migdia, el Cadet femení s’enfronta a l’Igualada equip que la setmana que ve disputarà la fase per entrar a Lliga catalana cadet, per tant un rival dur a batre. Aquesta setmana els nostres sèniors masculins “A” i “C” juguen fora, concretament els dos han estat invitats al trofeu de presentació del Vilanova i la Geltrú, aquest cop comparat amb la setmana passada els nostres equips s’intercanviaran els rivals, i esperem que segueixin contant els partits amb victòries. Recordar que l'Aleví femení juga a partir de les 9:00 del dissabte 17, el torneig de Papiol. Així que des del club us animem a tots i totes a venir a animar els nostres equips. Espectacle assegurat. 1,2,3 Molins

dimarts, 13 de setembre del 2011

El MdR participa en el “Matí d’Handbol el Papiol”

L’Aleví femení del Virolai-C.E Molins de Rei, ha rebut la invitació a participar en el torneig que es celebra aquest dissabte 17 de Setembre a Papiol.

Les nenes entrenades per Alba i Xavi, debutaran aquest cap de setmana jugant el torneig “Matí d’Handbol el Papiol” on s’enfrontarà al Torrelles en semifinals a les 9:00, i depenen del que faci, si perd jugarà pel 3er o 4rt lloc a les 10:30 o si guanya al Torrelles jugarà la final a les 11:10, l’altre semifinal enfronta l’amfitrió, el Papiol contra Cardedeu.

Desprès d’una extraordinària temporada 2010/11, en el debut de pràcticament totes les nenes,  volen seguir demostrant que desprès de l’estiu i amb les incorporacions noves de Laura i Esther, segueixen jugant a un gran nivell, fent gaudint els seus fidels seguidors.

dilluns, 12 de setembre del 2011

Els sèniors estan en plena forma

El dissabte 10 de setembre, varis equips de la nostre secció van jugar partits per seguir preparant les plantilles de cara a al temporada regular.  Els 3 sèniors que van jugar aquest dissabte van guanyar els seus respectius partits, per contra el Cadet Femení va perdre el seu partit davant la seva afició.