L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dijous, 8 de setembre del 2011

La canalla ja torna a està per les pistes

El dia 12 i 13 de Setembre, tots els equips de base, començaran a rodar la pilota pels poliesportius de Molins de Rei.  Desprès de casi 3 mesos sense entrenar però gaudint dunes merescudes vacances cada un dels nostres jugadors, estan morts de ganes de començar aquesta nova temporada 2011/12. Molts d’ells han trencat hores de migdiades als pares i mares, per anar a practicar handbol, i practicar allò que els entrenadors sempre els hi deien, ara pares ja podeu estar tranquils ja han tornat els entrenaments.

Aquesta temporada des del club estem il·lusionats, per que es un dels estius en que hem tingut més pre-inscripcions de nens i nenes de base, que mai havien jugat handbol, en els darrers anys, augmentant de moment en 19 nens/es en les nostres categories de base, passant de 34 la temporada passada a 53 aquesta nova temporada que comencem. I esperem que això no s’acabi aquí i durant els dies que queden de Setembre i durant l’any anem incorporant nous jugadors i jugadores.

Partits cap de setmana 10 - 11 de Setembre 2011

Aquest cap de setmana es juguen diversos partits amistosos, dels nostres equips, si voleu passar una tarda d'Handbol al Poliesportiu municipal des de les 17:00 es jugaran 3 partits dels nostres sèniors, els 2 sèniors "A" i el "C" masculí, però si voleu Handbol pel matí també el teniu, el Cadet femení debuta aquesta pre-temporada al poliesportiu municipal a les 12:00 així que des de el club us animem a tots i totes a venir a animar els nostres equips. Espectacle assegurat. 1,2,3 Molins

El Molins de Rei, sot-campió de la Lliga dels Pirineus femenina 2011 (32-18)

L’Esportiu Castelldefels s’ha proclamat campió de la XII edició de la Lliga dels Pirineus Femenina d’handbol, que s’ha disputat aquesta tarda al pavelló Nord de Sabadell, després de superar el CE Molins de Rei per 32-18.

En un partit sense massa història, les de Maria del Mar Latorre han plasmat sobre el parquet la diferència de categoria entre tots dos conjunts –el Castelldefels és un dels equips punters de la Divisió d’Honor Plata Femenina, mentre que el Molins jugarà aquest any a la Lliga Catalana-.



El Castelldefels ha sortit a la pista sense especular i amb pocs minuts ha adquirit les primeres avantatges al marcador (5-1, minut 8). El Molins no ha marxat en cap moment del partit i ha aconseguit retallar distàncies a l’electrònic, però la major amplitud de banqueta del conjunt groc ha fet que al descans amb un 15-8 que deixava a la vista el desenvolupament d’aquest 30 primers minuts.

Per si quedava algun dubte la represa ha demostrat, a més, que el Castelldefels es troba avui en dia en un nivell físic superior al Molins, conjunt que porta pocs entrenaments a les seves cames. Així, la bona feina de la primera línia groga eixamplava la diferència fins al 21-10, que trencava definitivament la final.

Des d’aquest moment fins al final les diferències s’han mantingut. Les imprecisions, fruit del moment de la pretemporada en què es troben tots dos conjunts i de la intensa calor que feia al pavelló del Nord, van ser la tònica habitual dels últims minuts de partit, quan ja tot estava dat i beneït.



Al final, 32-18 pel Castelldefels, que aconsegueix així el primer títol de la seva història de la Lliga dels Pirineus. Ivet Mussons ha estat designada millor jugadora del partit, mentre que Hege Bolstad s’ha endut el guardó de millor portera de la final de la Lliga dels Pirineus 2011.


Alineacions
Castelldefels
32 (15:17)
Hege Bolstad i Sílvia Lladró (porteres); Dolo Martín (5), Gael Alfaro (4), Sara Gil (2), Paula Blesa (3), Noelia Leandres (1), Ana Moreno (3), Alba Royo (-), Carla Gómez (4), Ivet Mussons (7), Sandra Pérez (2), Irene Martínez (-), Alba González (1) i Carol Carmona (-).
Molins de Rei
18 (8:10)
Marta Bermejo i Cruz Robles (porteres); Jennifer Navarro (2), Sandra González (5), Natàlia Arús (3), Sandra Baño (2), Gemma Rebula (1), Anna Llopart (-), Esmeralda Escoz (-), Elisabet Llaó (-), Clara Marquès (-), Aurora Bernabé (-), Itxaso Egaña (3) i Laia Bermúdez (2).
Arbitres

Samer Hariri i Jesús Ouro, del Col·legi Català

dimecres, 7 de setembre del 2011

Molinenc subcampió del món juvenil amb la selecció Espanyola

El Molinenc Joan Amigó Boada, aquest estiu es va proclamar subcampió amb la selecció espanyola juvenil d’handbol en el campionat del món disputat a Argentina.
Joan Amigó va sortir de la base del C.E Molins de Rei, on es va anar formant des de Benjamí, passant totes les etapes, fins que el Barça el va fitxar sent Cadet de 1er any (2006), des d'aleshores ha anat demostrant la seva qualitat com a jugador d’handbol any darrera any com ja va demostrar en el nostre club.
Tot aquest treball durant aquests anys ha tingut el seu fruit, sent convocat per la selecció per a un torneig oficial (copa del món), anteriorment ja havia estat convocat per a concentracions de la selecció espanyola, però sense poder entrar en la llista de convocats definitiva.
El mundial disputat a Argentina, desprès d’un plàcid debut contra Gabon on van guanyar 33-13(16:6), van patir de valent contra els amfitrions, on solament van poder doblegar Argentina per un ajustat 23-25(12:13), desprès d’aquest partit es van enfrontar contra un altre equip sud-americà, que aquest cop, si que van guanyar còmodament desprès d’una primera part igualada contra els xilens 15-28(9:11), en l’últim partit de la lligueta Espanya i Suïssa, lluitarien per quina de les dos seleccions aconseguiria el primer lloc, el duel europeu del grup va caure a favor dels suïssos guanyant d’un sol gol desprès de remuntar la desavantatge de 3 gols que tenien en el descans 28-29(13:10). Per tant Espanya es classificar per ¼ de final com a segona de grup enfrontant-se a Alemanya, aconseguint el pas a la següent eliminatòria per 25-22(14:10). A semifinals tocava la sempre totpoderosa Suècia, però que aquest cop en un partit molt ajustat es van acabar imposant els espanyols per un ajustadíssim 23-24(10:11) amb una important aportació del molinenc Joan, fent una gran labor defensiva i aportant 3 gols en l’apartat ofensiu.
 Un cop a la final Espanya fes el que fes tenia assegurat el metall, que significava el millor resultat en un mundial juvenil masculí en la seva història. Al final va caure la plata per el bàndol espanyol i l’or per els danesos, en una final on els danesos varen fer una segona part molt bona deixant en res la renta que portava Espanya en el descans de 4 gols, ja eliminada en els 10 primers minuts de la represa on van empatar a 17, al final victòria danesa per 22-24(17:13) i Dinamarca va festejar la gran victòria.  
Desprès d’aquesta aventura, el molinenc li queda una llarga temporada en el segon equip del Barça on disputarà la divisió d’honor “B” en el seu primer any com a sènior.
Des de l’entitat felicitar al Joan Amigó, per tot el que està aconseguint i que sabem que sempre tindrà el cor verd i blanc. Felicitats Campió!!!

diumenge, 4 de setembre del 2011

Lliga dels Pirineus 2010-11


El Casal Pere Quart de Sabadell ha acollit la presentació de les Lligues dels Pirineus de la temporada 2010-2011, que es disputaran tant en categoria masculina com femenina al Pavelló del Nord de la localitat vallesana.

Sabadell, que actualment és la Ciutat HandboliCat, màxima distinció de l’handbol català, serà la seu d’una edició molt especial i històrica, ja que per primera vegada en la màxima competició organitzada per la Federació Catalana d’Handbol es jugarà el mateix dia i al mateix escenari la competició masculina i femenina.

Tomàs Moral, President de la FCH, ha destacat la gran implicació que està tenint la ciutat de Sabadell envers l’handbol i en especial la Comissió Organitzadora de Sabadell Ciutat HandboliCat 2010-2011, que està fent un gran esforç per seguir fent créixer el nostre esport a la ciutat.

En aquest sentit Salvador Gomis, President de la Comissió –formada pels quatre clubs sabadellencs- ha demanat el suport de la ciutadania en l’esdeveniment de dimecres. Gomis ha recordat que les entrades, a  5€ , es poden adquirir a diferents punts de la ciutat.


Albert Marco, Director del Consell Català de l’Esport, ha traslladat tot el mèrit de la situació actual de l’esport català actual en els seus màxims protagonistes, “els esportistes i totes aquelles persones que lluiten diàriament i moltes vegades de manera altruista per fer que els clubs segueixin endavant; les institucions només podem aportar recursos econòmics i cada vegada menys, però amb això no seria suficient”. Marco, a més, ha felicitat la FCH per unir les finals masculines i femenines en una mateixa jornada, fet que realça la importància de l’esport femení assegurant que “haurem de parlar amb altres federacions per intentar que copiïn aquesta magnífica iniciativa”.

Finalment, Josep Ayuso, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell, ha agraït la confiança dipositada per la FCH en la seva ciutat i ha felicitat la Comissió Organitzadora pels grans esdeveniments del món de l’handbol que estan col·locant Sabadell en primer pla.

Posteriorment als parlaments institucionals, els quatre representants dels quatre clubs finalistes CE Molins de Rei, Esportiu Castelldefels, Fraikin BM Granollers i FC Barcelona Intersport- han pres el torn de paraula.


Francisco Javier Vidal, president del CE Molins de Rei, i Maria del Mar Latorre, segona entrenadora de l’Esportiu Castelldefels, han assegurat que per a les seves entitats aconseguir el títol és una fita molt important  (cap dels dos clubs han guanyat mai la Lliga dels Pirineus). Vidal ha assegurat que el seu equip “surt amb desavantatge, ja que juguem a una categoria inferior que el nostre rival, però de ben segur que lluitarem fins l’últim instant per sortir campions”.


Latorre, per la seva banda, ha rebutjat el favoritisme assegurant que “és el derby del Baix Llobregat i mai són partits senzills. A més, el Molins té una estructura esportiva digne d’un conjunt d’Estatal, però haurà de jugar a Lliga Catalana per qüestions  merament econòmiques. Serà un partit molt complicat”.


Finalment ha arribat el torn per a Xavi Pascual i Manolo Cadenas, tècnics del FC Barcelona Intersport i del Fraikin BM Granollers. El blaugrana ha recordat que “som qui som i volem fer-nos amb tots els títols en joc. És per això que no reservarem ningú i vindrem amb 16 sèniors a Sabadell. Els partits davant del Granollers sempre són complicats”.


Manolo Cadenas, per la seva banda, ha assegurat que “el partit és la prova definitiva abans del debut a l’ASOBAL davant de l’Anaitasuna. Hem estat competint a Alemanya i França amb rivals molt potents i ara ho farem amb el Barça. Sabem que és el millor equip del món però lluitarem pel títol”.

Recordem que la Lliga dels Pirineus es disputarà aquest proper dimecres dia 7 al pavelló Nord de Sabadell. A les 18:45 hores es disputarà la final femenina, mentre que la final masculina començarà a les 21:00 hores. Tots dos partits seran retransmesos pel canal Esport3.

Quan tot comença novament


El 29 d’Agost, va donar el tret de sortida de la nova temporada 2011/12 per la gran majoria d’equips del nostre club.

Son uns dies de retrobament desprès de molts dies sense veure’s la majoria de jugadors/es,  de conèixer les noves incorporacions de l’equip i de trobar en falta aquests companys/es que aquest any no seguiran amb l’aventura de l’equip. Però principalment son uns dies per posar els equips en forma per començar la temporada de la millor manera possible i aguantar aquesta llarga temporada que ens espera a cada equip de la secció.


Aquests dies es normal veure a tots els jugadors/es entrenant més dies de lo normal, i veure’ls per tota la vila corrent, com si fossin maratonians donant voltes pels nostres carrers.
Els més matiners en començar la pre-temporada han estat el Juvenil MSC i el Cadet Fem, que varen començar ja a primera hora del dia del mateix dilluns 29, al poliesportiu municipal, entrenant tots els dies de la setmana. Els Sèniors també varen començar entrenant el dilluns, a partir de les 21h, els masculins al poliesportiu municipal i els femenins al poliesportiu de la Sínia.

El Sènior “C” masculí va ser el primer equip, en jugar un partit amistós, els nostres jugadors que durant la temporada disputaran la 3ª Catalana s’enfrontaven al Gavà “B” que aquest any lluitarà en la 1ª Catalana. Els molinencs no podien començar en millor peu aquesta temporada, ja que es van endur el partit per 34 – 31. Va ser el típic partit de pre-temporada, on els entrenadors van experimentar molt amb els seus jugadors provant diverses coses, de cara a la temporada regular, també com va sen habitual en pre-temporada, van haver moltes pèrdues de pilotes, molts llançaments fallats i bastants errors defensius en ambos equips. Però vist el partit i en l’època que estem, els aficionats del Molins de Rei podem estar orgullosos del nostre equip, de com ha començat, ja que no podem oblidar que aquest equip el 70% dels integrants l’any passat eren jugadors en edat juvenil.

Aquesta setmana ja tenim el primer plat fort de la temporada, on el nostre Sènior “A” femení el dimecres 7 de Setembre disputarà la Lliga dels Pirineus, contra el Castelldefels equip de la Divisió d’Honor “B” i on podreu veure el partit per Esport 3 a partir de les 18:45.

Us tindrem informats de com anirà anat la pre-temporada de tots els nostres equips.

Gran èxit del Casal d’Estiu d’Handbol 2011

Desprès de molts anys fent un casal d’estiu per les tardes de Juliol, la secció d’Handbol per primera vegada  va decidir passar aquest casal pel matí. I millor no podia començar aquest nou projecte de la secció.
Desprès del gran èxit del casal de Setmana Blanca 2011, on varen participar 67 nens i nenes dels 5 als 11 anys en una setmana.  El casal d’estiu 2011, també començava molt be, tenint 53 nens/es apuntats en 3 setmanes.

Però no tot es va quedar aquí, sumat a l’èxit d’inscripcions, es va sumar l’èxit del gran treball fet al casal. Van ser 3 setmanes magnífiques,  on tots els nens i nenes s’ho van passar d’allò més be. Va ser un casal on tot es movia a l’entorn del nostre apreciat esport, l’Handbol, però sense oblidar altres activitats. Per tant els nens i nenes desprès d’hores de diversió amb l’handbol, també van tenir experiència amb la naturalesa que l’envolta cada dia, a Molins de Rei, van visitar el salt d’aigua i les escletxes de Papiol, i com la nostre vila es irrepetible i te molta història, vàrem organitzar una gimcana on els nens/es coneguessin més aquesta vila que els veu créixer. Com estem a l’estiu no podia faltar la piscina on tots els petits podien refrescar-se mentre es divertien.


 Però com hi ha més vida fora de la nostra vila, vàrem anar a visitar i fer diverses activitats fora, anant al CosmoCaixa, on tots els nens/es van poder experimentar diverses coses en el museu de la ciència, durant un temps van passar a ser joves arqueòlegs descobrint antigues criatures com els dinosaures, i desprès poder tenir la sensació de tocar tot tipus d’animals, des de bavoses de mar fins a serps, un gran dia en un món curiós i molt interessant. Com el nostre esport  no només es practica en una pista ens vàrem endur tots els jugadors a la platja, on entre onades, sorra i molta diversió va ser un gran dia. Per últim i per que tots els nens/es poguessin treure l'animal que tots portem a dintre, els vàrem portar al bosc vertical, on penjats a uns quants metres sobre el terra, feien tots el mico, i disparant l’adrenalina i la diversió.  En totes aquestes sortides no ens podem oblidar dels grans viatges que hem tingut amb el transport públic, amb grans moments i jocs mítics que passaran a la història del casal.

En definitiva podem estar molt contents, per que les sensacions dels nens/es, dels pares, mares i de tota la secció d’handbol han estat molt bones, i que millor que l’opinió dels nens/es per valorar el casal 2011.

Ara ens queda un llarg curs per preparar el Casal d’Estiu d’Handbol 2012, on seguirem esforçant-nos per que els veritables protagonistes, gaudeixin del nostre esport de la millor manera, la DIVERSIÓ. Així que us hi esperem tots/es, al Casal d’Handbol 2012.


Gràcies a tots i totes per fer possible aquests projectes.