L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dimecres, 23 de novembre del 2011

Gran jornada pels equips “A” de mini-Handbol



Ha estat una jornada on els equips “A” de cada categoria del Molins de Rei, ha aconseguit grans resultats. Per contra els equips “B” no han tingut la mateixa sort i els resultats no han estat favorables. Destacar el Virolai 1 que desprès de la 3ª jornada encara es manté invicte amb 2 victòries contundents i un empat.

dilluns, 21 de novembre del 2011

El Sènior masculì "A" ensenya la seva pitjor cara


El primer equip de l’handbol masculí va firmar, possiblement, el pitjor partit de la temporada i va patir una contundent derrota a la pista del Barberà. Els molinencs van votar nul en la seva tercera sortida i van caure per nou gols de diferència a casa del penúltim classificat (37-28). Aquesta ensopegada, combinada amb altres resultats del grup A de primera catalana, deixen als molinencs a la quarta posició; que encara consisteix en zona d’ascens, però amb la sensació d’haver desaprofitat una gran oportunitat d’acostar-se als llocs més capdavanters de la Lliga.

El sènior femení " A " va aconseguir una victòria sense paliatius


Victòria sense paliatius el dissabte, del Molins enfront un Mataró que es va veure desbordat en tot moment. 


Les molinenques van sortir molt enxufades, segurament per no patir un partit tens i disputat com el que van viure a Ascó.