L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dissabte, 3 de setembre del 2011

Benvinguda a la Temp 2011/12

Desprès d'una extraordinaria temporada 2010/11, comencem una nova temporada cargada d'ilusió i amb ganes d'assolir nous reptes, com els de l'any passat.

La temporada que acabem d'acabar, ha estat de gran exit, sobretot per als nostres seniors, on hem aconseguit 3 ascensos de categoria, El senior masculí "A" desprès d'un començament de temporada molt dubitatiu, va fer una segona volta de lliga molt bona aconseguint la classificació per a la fase d'ascens en l'últim moment, passant aixó si sent l'equip amb menys punts, aquesta situació en comptes de relaxar l'equip i veure que la fita era impossible, sobretot desprès de perdre els primers partits de la fase, l'equip es va conjugar i va anar guanyant partits donant varies campanades tant a casa com a fora, i amb un ultim partit de fase vibrant i mirant altres resultats, es va aconseguir l'ascens tant preuat a 1ª Catalana.

Per altre banda el senior masculí "B" que jugaba per una categoria per sota a 3ª preferent, també va aconseguir l'apresiat ascens a 2ª Catalana, desprès d'una temporada comode on van quedar primers de grup en la primera lliga classificant-se a la fase d'ascens, on van aconseguir-ho quedant 2ns per sota del B.M Granollers.

El tercers ascens el van aconseguir les noies del Senior femení "A", que van disputar la 1ª Catalana quedant primeres de la lliga regular on només van deixar escapar 1 punt contra el Granollers, en el top 4, disputat a Molins de Rei, les anfitriones van classificar-se per a la final eliminant al Tortosa en un placid partit, pero la final contra el Granollers va ser una altre història i van acabar perdent-la, pero l'objectiu principal que era classificar-se per a la fase d'ascens a la Divisior d'Honor "B" estaba aconseguit, ara per aconseguir l'objectiu els quedava dos eliminatories més, les molinenques van viatjar a terres sorianes on varen aconseguir el bitllet per a l'última fase juntament amb les anfitriones, aquesta última eliminatoria van portar les nostres jugadores a Galicia, on van gunayar comodament el partit a casa i viatjaven a Galicia amb un comode avantatge, i les molinenques van saber aprofitar-ho aconseguint l'ascens a Divisior d'Honor "B", malauradament, més endavant per problemes economics del club per mantenir aquesta categoria, es va veure forçat, a renunciar la plaça que esportivmaent havia aconseguit.

Desprès també destacar tots els altres equips de la secció, on encara que van aconseguir objectius menys importants que ascensos, tots van fer grans temporades, i sobretot van creixer com a jugadors i jugadores i van gaudir del nostre esport.

Pero ara comença una nova temporada amb nous objectius però amb la mateixa il·lusió de sempre.

Benvinguts al Blog de l’Handbol a MdR

Hola a tots i totes, des de la secció portàvem temps pensant que ens teníem d’endinsar dins les noves tecnologies, per estar a l’abast de tots vosaltres, poder informar d’aquesta gran secció, i estar molt a prop de tots vosaltres.
Aprofitant l’inici en breu de la nova temporada 2011/12 inaugurem aquest blog, per informar de com està cada equip i com es preparen en aquesta pre-temporada.
Aquest blog es de tots i es per tots, per això està obert a tothom, des de la junta fins als tiets, avies dels jugadors dels nostres equips, sempre podreu comentar, escriure un article, enviar fotos de la nostra secció, escrivint-nos  al correu electrònic.
En aquest Blog, estareu assabentats, de tot el que passa,  de com van els més petits amb cròniques setmanals dels partits que juguen i dels tornejos. També cròniques dels partits dels nostres equips grans, calendaris, horaris de partits (per que els nostres fans incondicionals ens puguin seguir on sigui), i entrevistes a entrenadors, jugadors, per saber en primera persona com està cada equip i moltes més coses.
Així que seguiu-nos en aquesta nova experiència, que iniciem, per que entre tots aconseguirem que això tiri endavant i gaudim encara més del nostre club estimat, que des de ven petits portem al nostre cor.
Sang verda i blanca corre per les nostres venes i Molins el porto al meu cor, 1,2,3 MOLINS!!!!!!