Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dilluns, 19 de desembre del 2011

Un inici molt fluix decideix el partit

MdR 24 – 31 SANES (10:16):

Paula(18p), Ary(1), Laia(2), Laura.E(2), Laura.M,  Gemma(8), Mireia.M(3),Mireia.A(1), Estel(5), Aina(2), Anna.

Aquest dissabte el cadet femení s’enfrontava contra el Sant Esteve de Sesrovires, un partit que es presentava interessant sobretot desprès dels bons partits que està jugant el MdR, sobretot en certes fases. El partit va començar una mica boig i amb el Molins de Rei molt desconcentrat, on l’entrenador va haver de demanar temps mort sobre el minut 10 quan els visitants van fer un parcial de 2-7 en el marcador, desprès del temps mort el partit es va igualar, però la diferencia de gols no es va poder escorçar, sobre la pista les jugadores d’ambos equips, semblava que es posaven més ganes que cap, el que va provocar en certs moments del partit moltes pèrdues de pilota. Al final de la primera part es va arribar amb un 10 – 16 a favor de les visitants, una avantatge, provocada principalment pels 10 minuts inicials.

La segona part va continuar amb la dinàmica del final de la primera part on la igualat predominava en el terreny de joc,  les jugadores visitants presentaven una defensa molt oberta, que aquest cop si, el Molins de rei va aconseguir trencar, amb moviments de jugadores sense pilota per crear espais i ser aprofitats per les companyes, destacar en aquesta part els 6 llançaments al pal. En defensa es on el Molins de Rei va seguir tenint el major problema on el Sanes movia ràpidament la pilota i les jugadores locals no sabien com tallar aquesta transició de pilotes, destacar el gran paper de la Paula en aquesta segona part on va aconseguir 12 parades. Al final aquesta part es va perdre d’un sol gol 14 – 15 i amb un resultat final en els 60 minuts de 24 – 31.