L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dilluns, 12 de setembre del 2011

Els sèniors estan en plena forma

El dissabte 10 de setembre, varis equips de la nostre secció van jugar partits per seguir preparant les plantilles de cara a al temporada regular.  Els 3 sèniors que van jugar aquest dissabte van guanyar els seus respectius partits, per contra el Cadet Femení va perdre el seu partit davant la seva afició.
El sènior “A” reforçat amb jugadors del Sènior “C”, per les nombroses baixes que tenia per aquest partit, ha guanyat còmodament al Vilanova i la Geltrú “B” per 34-16. El Sènior “C” a l’igual que el Sènior “A” segueix contant els partits de pre-temporada per victòries amb la dificultat afegida, de que s’enfronta contra equips de categoria superior, si la setmana passada varen  guanyar al Gavà de 1ª Catalana, aquest dissabte va guanyar al Vilanova i la Geltrú "A" de la 2ª Catalana per 36-32, destacant un molt bon debut del juvenil Ivan Carrasco.

Per la banda femenina el nostre Sènior “B” va donar la campanada en un partit vibrant i amb molta igualtat en el marcador, guanyant al Gavà d’un gol. Recordem que el Gavà juga a lliga catalana i que l’any passat va quedar 3ª en la lliga regular, mentre que les molinenques jugaran la 1ª Catalana. A l’igual que el Sènior “B” femení aquest dissabte també debutava el cadet femení, però no va córrer la mateixa sort que els sèniors i van caure 15-20 contra el Sant Joan, en un partit on la primera part les molinenques van desplegar un molt bon joc, però que en la segona part van desaparèixer del partit.