L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dijous, 8 de setembre del 2011

La canalla ja torna a està per les pistes

El dia 12 i 13 de Setembre, tots els equips de base, començaran a rodar la pilota pels poliesportius de Molins de Rei.  Desprès de casi 3 mesos sense entrenar però gaudint dunes merescudes vacances cada un dels nostres jugadors, estan morts de ganes de començar aquesta nova temporada 2011/12. Molts d’ells han trencat hores de migdiades als pares i mares, per anar a practicar handbol, i practicar allò que els entrenadors sempre els hi deien, ara pares ja podeu estar tranquils ja han tornat els entrenaments.

Aquesta temporada des del club estem il·lusionats, per que es un dels estius en que hem tingut més pre-inscripcions de nens i nenes de base, que mai havien jugat handbol, en els darrers anys, augmentant de moment en 19 nens/es en les nostres categories de base, passant de 34 la temporada passada a 53 aquesta nova temporada que comencem. I esperem que això no s’acabi aquí i durant els dies que queden de Setembre i durant l’any anem incorporant nous jugadors i jugadores.
Els dies i hores que iniciaran la nova temporada els nous nens i nenes seran els següents.
Els Benjamins masculins, iniciaran a rodar la pilota el 12 de Setembre a les 17:00 al poliesportiu municipal de Molins de Rei, on estan convocats els 13 jugadors, per conèixer els seus nous companys i els que seran els seus entrenadors aquesta temporada, l’entrenament serà fins les 18:15. Des de el club esperem incorporar algun nen/a més per aquesta categoria i poder fer així 2 equips, de cara a tota la temporada.

Els Alevins femenins, tant el “A” com el “B” iniciaran els entrenaments el dia 12 de Setembre a les 17:00 al Poliesportiu del Col·legi Virolai, on estan convocades les 16 jugadores, on entrenaran conjuntament, a l’igual que durant tota la temporada,  els entrenaments de les noies acabaran a les 19:00. Esperem que aquest any estrenant nova categoria, ens segueixin gaudint com juguen.
Els Alevins masculins, a l’igual que els femenins començaran entrenant junts però ells la setmana que ve ja es dividiran en dos grups d’entrenament. Els 19 jugadors convocats iniciaran aquesta nova temporada el dia 12 de Setembre a les 18:00 al Poliesportiu municipal, on entrenaran fins les 19:15.
Per últim l’equip que començarà a entrenar més tard seran els més petits de la família de l’Handbol a Molins, els pre-benjamins iniciaran la seva nova aventura en l’handbol, el dia 13 de Setembre a les 17:00 al poliesportiu municipal de Molins de Rei, on els més peques entrenaran fins les 18:15.
Amb l’inici dels més petitons ja podem dir que tota la nostra secció s’està posant a to per encarar aquesta nova temporada, des del club, volem que tots, però sobretot els més petits i els pares i mares se sentin a gust amb el club i que gaudeixin i passin moments inoblidables amb l’handbol de Molins de Rei. 1,2,3 MOLINS!!!!