L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dilluns, 3 d’octubre del 2011

Cara i creu en el debut de la nostre base



Aquest dissabte, es va iniciar la competició oficial en els equips de la nostre base, en la primera jornada van jugar les nostres nenes del Col·legi Virolai, i el nostre benjamí “A” masculí.





Les nostres noies del Aleví, van anar a jugar a Sant Joan Despí, on van sortir derrotades, per un gran equip, on sobretot destacava el seu poder físic combinat amb un bon joc tactic. El primer ¼ va ser un bany del St Joan, on les molinenques no podien superar la seva xarxa defensiva i es veia que jugaven en por, i no demostraven el bon joc que ens tenen acostumats, els altres 3 1/4, ja varen ser diferents, van tornar a ser les nenes, que lluiten i s’entreguen al 100% i no donen ni una pilota per perduda, i van aconseguir que fos tot més igualat, sobretot en defensa les noies del Molins es van posar molt les piles i donant el seu 100% van aconseguir parar les jugadores rivals, que físicament eren molt superior.
 Destacar a la jugadora molinenca Míriam que en els 20min que va jugar va aconseguir estimular l’equip, sobretot en atac creant molt de perill tant ella com les seves companyes. 

Felicitar a totes les nenes que davant l’adversitat han jugat un gran partit, contra un gran rival, i si segueixen jugant així i amb aquesta entrega segur que ràpidament cauran les victòries.

Sant Joan Despí – Molins de Rei: 12(44) – 4(10). Pel Molins de rei  van jugar:

1ª Part (19 – 0): Esther(p), Irina, Laia, Mireia, Sandra.P.
2ª Part (8 – 4):Sandra.V(p), Laura, Míriam(3), Nina(1), Rquel.
3ª Part (10 – 0): Nina(p), Laia, Mireia, Laura, Raquel.
4ª Part (9 – 6): Sandra.P(p), Irina(1), Esther, Míriam(5), Sandra.V.

La cara de la jornada va ser pel Benjamí “A” masculí que jugava davant la seva afició i es va endur el partit contra un combinat del St Esteve “A” i “B”. Els molinencs van sortir molt posats en el partit fent un 1er ¼ molt bo, on els aficionats van poder veure bon handbol de part dels dos equips. En el 2n ¼ el molins va seguir jugant a un gran nivell, on el St Esteve no el va poguer seguir, en els últims 2 ¼ semblava com que el MdR, s’acomodava i despres de gaudir-nos amb els 2 primers ¼ en aquests 2 ultims varem veure un joc massa individual, i aixó es va notar en el marcador. Guanyant el 3er per un ajustat marcador i perdent el 4rt. 
Molt bon debut dels nostres nois, que tenen de seguir lluitant per seguir amb aquesta progressió. Destacar a totes les noves incorporacions que ha tingut aquest equip, que han jugat a un molt bon nivell, ja que cal recordar que la meitat del equip son jugadors nous fitxats per aquesta temporada.

Molins de Rei – St Esteve de Sesrovires: 10(31) – 6(20). Pel Molins de Rei van jugar:

1ª Part (12 – 8): Pau(p), Pablo, Roger, Jordi, Arnau.
2ª Part (11 – 3): Pablo(p), Roc, Max.M, Max.Z, Alex.
3ª Part (4 – 3): Roc(p), Roger, Martí, Max.Z, Arnau.
4ª Part (4 – 6): Max.M(p), Martí, Pau, Jordi, Alex.

Des del club felicitar als dos equips pels dos grans partits que van jugar. La setmana que ve ens esperen molts més partits, on ja s’estrenaran també els dos Alevins MSC i el Benjamí MSC”B”.  1,2,3 MOLINS.