L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dimarts, 4 d’octubre del 2011

Victòria a la Lliga Catalana del handbol femení

Triomf del C.E Molins de Rei per 26-19 davant el Tortosa. El partit va començar bé per part de les locals, amb ràpides transicions i finalitzacions perfectes. L'entrenador visitant obligat a demanar un temps mort per intentar frenar el marcador advers (6-2). A partir d'aquí l'atac del Molins es torna més espès i les pèrdues de pilota són nombroses, la qual cosa el Tortosa aprofita per col.locar-se a un gol al descans (12-11).

A la segona part la defensa del Molins s'ajusta una mica més i provoca faltes i pèrdues de pilota del Tortosa, contraatacant amb eficàcia. El marcador varia amb marges de 4-5 gols a favor del Molins, que administra la renda pacientment coneixedor del potencial del Tortosa i la possibilitat d'una ratxa positiva d'aquest equip. Al final victòria per 7 gols i 2 punts importants tenint en compte que era el primer partit de la temporada i que encara falta adaptar a les noves jugadores i donar fluïdesa als automatismes, sobretot en atac.

C.E Molins de Rei – C.E.H Tortosa: 26 (12) – 19(11). Pel Molins de Rei van jugar:
Cruz i Silvia a la porteria; Jenny (1), Clara, Sandra (7), Aurora, Laia (1), Inés, Sandra Baño (7), Gemma, Itxaso (7), Anna, Natàlia (2) i Esme (2).