L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dijous, 15 de desembre del 2011

Al Castell Ciuró es viu l'Handbol


Aquest any, com tots sabem Londres viurà un esdeveniment esportiu de nivell mundial impressionant, i aquest no es mes ni menys que les Olimpíades. Londres prepara les seves millors gales perquè aquest estiu els millors esportistes de tot el món i de tots els esports ens facin gaudir d'una espectacular Olimpíada.

Però no sol es Londres el que es prepara, a la nostre Vila l'escola Castell Ciuró ha creat una iniciativa molt bona, cada classe i a la elecció dels mateixos alumnes trien un esport olímpic, on durant l'any treballaran entorn aquest esport, coneixent una mica més tot el que es les olimpíades i ampliar el coneixement de l'esport triat.


Una de les 2 classes de 1er, per majoria absoluta, va guanyar l'Handbol, i durant el curs son la classe de l’Handbol, han decorat tota la classe amb elements relacionats amb l’esport, pilotes, samarretes d'handbol del C.E molins de Rei i d'altres equips, la resina, revistes i fotos d'handbol tampoc i falten. 

A petició de l'escola ens van demanar a la secció d'Handbol si voldríem fer una presentació més profunda de l'esport, i com no podia ser d'una altre manera ràpidament varem dir que si, ja que si uns nens i nenes de 6 anys trien ser la classe de l'handbol entre tots els esports que existeixen, no se’ls pot dir que no. 

Per tant, avui la classe de l'handbol del Castell Ciuró, ha viscut una molt bona jornada d'Handbol, primer hi ha agut una explicació, i preguntes i respostes entre els 2 representants de la secció i tots els nens i nenes, on han pogut aprendre noves coses i noves anècdotes sobre l'esport. Desprès hi ha agut un apartat de vídeo, on tots els alumnes han pogut veure petits fragments d'handbol, de les millors jugadores d'handbol, com es una trobada de mini handbol i un muntatge de fragments de partits de seleccions. Per finalitzar tocava aplicar tot el que s'ha parlat sobre la pista, per tant s'ha creat un entrenament d'iniciació per a tota la classe de l'handbol.

Es un orgull per nosaltres que nens i nenes hagin triat aquest esport per donar nom a la seva classe.

Felicitats a tots i totes les integrants de la classe de l'handbol.