Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dimecres, 7 de desembre del 2011

El Cadet femení apunt de donar la sorpresa davant del 2n classificat

Molins de Rei 24 – 25 St Joan Despí “B” (14:8)

Paula (13p), Ary(5), Aitana(2), Laura.E(1), Iris, Laura.M, Gemma(11), Mireia.M(1), Mireia.A(3), Estel(1), Aina.

Ahir diumenge el Molins de Rei s’enfrontava al Sant Joan Despí “B” que desprès de començar fluix la lliga està aconseguint fer una magnífica segona volta, que la fet ascendir fins a la segona posició.  Per tant el MdR s’enfrontava contra un dels millors equips de la lliga i en un estat de forma fantàstic.

Les molinenques van sortir molt concentrades, i amb una defensa molt pressionant, van aconseguir que les jugadores del St Joan forcessin passes arriscats, i aconseguint moltes recuperacions de pilota.  En l’atac el Molins jugava al joc que va començar a fer la setmana passada, amb jugades concretes que la majoria de vegades acabaven dins de la xarxa rival. El MdR va aconseguir en la majoria de parcials per primer cop, guanyar-los o empatar-los  tots: 2-1/6-2/8-4/10-6/12-6/ i 14-8 que va ser el resultat en el que es va arribar al descans.

En la reanudació, el MdR va seguir en la mateixa dinàmica, una forta defensa i atacs senzills amb combinacions de tot l’equip, aconseguint la màxima renda del partit al minut 11 de la segona part de +9 gols (21 – 12). A partir d’aquest moment i desprès de fer un partit molt bo, les locals, van començar a jugar diferent. Les molinenques, van començar a desquadrar-se en defensa, a no anar a les ajudes, a no vascular, i en atac va tornar el joc de principi de temporada de individualitat, contra la defensa, la precipitació en les passades, precipitació en els llançaments, tot aquest cúmul d’accions va fer que la renta que tènia el MdR poc a poc sanes escurçant, ni el temps mort demanat pel tècnic local per demanar calma, concentració i cap, no va servir, les locals cada cop estaven més nervioses i al final amb 2 exclusions en contra del MdR, el St Joan Despí en els últims segons va marcar el gol que els situava per primera vegada per davant en el marcador en tot el partit i que deixava el 24-25 final.