L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dilluns, 5 de desembre del 2011

Cròniques partits mini-handbol 3 de Desembre del 2011

Tots els equips d’escola del MdR, han jugat una gran jornada. Tots els partits han estat igualats i el públic i els jugadors/es han pogut gaudir d’un bon espectacle. Novament tots els equips “A” han guanyat els seus respectius partits, mentre que els equips de 1er any han perdut.

El Benjamí “B” va perdre contra el St Joan Despí “C”  6 – 10 a punts i .... a gols. Partit entre dos equips de 1er any de benjamí, però on es va notar que els  de St Joan portaven més anys jugant handbol. Es segueix veient la progressió com es va poder veure en el 4rt quart on els molinencs es van endur els 3 punts.

El Benjamí “A” va guanyar 10 – 6 a punts contra el St Joan Despí “B” i 41 – 31 a gols. Partit molt emocionant amb la segona plaça de la categoria en joc, malgrat figurar el CE Molins al cap de la classificació per haver disputat un partit més que el CHSL PAU VILA de Sant Feliu de Llobregat.
En un partit tan disputat com era d'esperar, el Sant Joan Despí s'adjudicat de forma clara el primer quart, en un xoc elèctric que ha portat fins i tot l'exclusió temporal d'un jugador local.
Al segon quart, una defensa molt intensa del Molins, juntament amb un gran encert en atac, ha permès prendre una còmoda distància que, ha anat administrant fins al final del quart.
Els dos darrers quarts han sigut molt vibrants, amb els jugadors nostres sempre davant al marcador amb diferències molt petites, aconseguint, però, guanyar ambdues parts i amb elles el partit.
Una vegada mes, una bona defensa, avui, potser una mica més "dura" que altres partits i menys pressionant. Juntament amb un joc de combinació ràpid i bastant fluït amb una bona resolució de cara a barraca, ens ha ofert un bon partit de mini-handbol.

El Virolai 1 va guanyar a la pista del Sant Boi 7 – 9 a punts i va perdre 27 a 26 a gols, en un partit d’altíssim nivell, on va predominar el joc defensiu d’ambos equips, les molinenques van perdre la primera part quan es van veure sorpreses pel joc físic de l’equip rival. En els següents quarts una vegada neutralitzat el seu poder físic, amb un joc més ràpid i d’equip, el Virolai ja no va cedir cap quart més. Però en tots els quarts el marcador va estar igualat i cada pilota, cada atac o cada defensa era vital, al final encara que les jugadores del Virolai eren més petites jugant inclús amb benjamins, van saber calcular molt be el temps de les parts i aprofitant les seves ocasions.

1ª Part(8-5): Irina(4p), Nina, Míriam(5), Raquel, Marina

2ª Part(6-7): Laia(5p), Nina(5), Mireia, Míriam(1), Raquel(1)

3ª Part(8-8): Marina(3p), Nina(2), Irina(2), Mireia(4), Laia

4ª Part(5-6): Mireia(4p), Irina(1), Míriam(3), Raquel(2), Laia/Marina

L’Aleví “A” MSC va guanyar contra el St Esteve “A” 11 – 5 a punts i 52 – 34 a gols. L’equip entrenat per Bernat Anducas va començar molt fort, sobretot amb grans atacs combinant entre tots els seus jugadors, i una bona defensa que va aconseguir robar moltes pilotes, el segon quart també va ser semblant, però ja es van començar a veure cert errors defensius. El 3er quart, el MdR, es va com relaxar i va jugar un joc molt estàtic amb moltes individualitats i en defensa els jugadors rivals guanyaven amb facilitat l’esquena, i tota aquesta relaxació els va costar que no guanyessin la part i un últim minut va salvar un empat sobre la botzina. L’última part els locals van començar forts i van agafar una renta important, que desprès van saber administrar, ja que van tornar al joc de la 3ª part.

1ª Part(15-7): Lucas(5p), Pol.A(7), Pol.C(6), Aleix, Víctor(2)
2ª Part(14-9): Lucas(p), Pol.A(7), Dani(2), Arnau(5), Lu
3ª Part(9-9): Dani(1p), Pol.C(8), Arnau(1), Lucas, Aleix
4ª Part(14-9): Lu(3p), Pol.A(6)/Dani(2), Pol.C(2), Arnau(1)/Aleix(1), Lucas(1)/Víctor(1)

L’Aleví “B” MSC va perdre contra el Sant Miquel 7 – 9 a punts i va empatar a 27 gols. L’equip entrenat per Marc Escoda va començar molt fort, i amb un bon joc, on va aconseguir un empat en el primer quart i una molt bona victòria en el segon, on sobretot es destaca la gran labor defensiva, amb moltes pilotes recuperades i les grans intervencions de Facundo en la porteria. El 3er quart ja sigui per confiança o relaxament, van tornar els mateixos errors dels anteriors partits, amb un joc altre cop estàtic i amb poques idees, i en defensa poca concentració en el marcatge individual sense pilota. En l’última part el MdR es va tornar a activar i jugar el joc de les 2 primeres, però aquest cop la mala sort va fer que la part caigués de part dels de Cornellà, ja que molts llançaments dels molinencs van acabar al pal i va desanimar als locals.

1ª Part(7-7): Sergio(p), Pol(1), Marc(2), Julian(1), Ivan(3)
2ª Part(1-10): Facundo(p), Adrià, Miquel, Sergio(3), Ivan(7)
3ª Part(5-11): Pol(p), Adrià(1), Sergio(4), Miquel, Julian
4ª Part(5-8): Facundo(p), Pol(1), Marc, Ivan(4), Adrià