L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dilluns, 17 d’octubre del 2011

Gran dia de tota la Base d’Handbol al HandboliCat 2011


El Circuit de Trobades HandboliCat 2011-12 ja és una realitat. I és que ahir es va donar el tret de sortida a la temporada amb la gran Trobada Ciutat HandboliCat 2011 celebrada a Sabadell, que aquest any arriba ja  la seva sisena edició.

Les instal·lacions esportives del Barri de Gràcia de Sabadell van ser l’escenari perfecte per a la trobada d’enguany, on aproximadament un miler d’esportistes van poder gaudir d’un dia dedicat exclusivament a l’handbol lúdic i festiu.




79 equips de 21 entitats diferents, que representaven tot el territori català,  van gaudir d’un marc construït amb 10 pistes (dues pistes a l’interior del Pavelló, dues pistes exteriors i sis pistes de gespa) i d’un espai lúdic amb inflables de la Federació Catalana d’Handbol.

Com ve sent habitual en aquest tipus de Trobades, no es van tenir en comte els resultats obtinguts en els diferents partits disputats, ja que el què es busca en aquest tipus d’activitats és la promoció i el foment del nostre esport entre els més joves.



Des de la nostre entitat varem aportar 7 equips, 1 pre-benjamí, 2 benjamins masculins 2 alevins masculins i 2 alevins femenins.

Durant tot el dia que va durar la trobada va regnar l’esperit lúdic entre tots els nostres equips, on els nens i nenes quan no els tocava jugar partit jugaven en l’espai lúdic tots barrejats amb els altres equips del club i els altres equips de la trobada, passant-ho d’allò més be. Un dels moments més bons va ser a l’hora de dinar on tot el club ens varem apoderar d’una gran parcel·la de gespa de l’espai lúdic per dinar tots els nens, nenes, entrenadors, i familiars tots plegats, com si d’un gran picnic es tractes, on cada família portava molta diversitat de menjar, on tot estava boníssim, creant una gran germanor entre tots.

En l’àmbit esportiu tots els nens i nenes van gaudir molt jugant contra equips que durant la temporada regular no s’enfrontaran, on podem destacar els grans partits que enfrontaven els nostres nens i nenes contra els equips del Vallès Oriental, on es van poder veure molts jugadors i jugadores de molta qualitat.

Al final tant els jugadors/es, entrenadors/es com els pares i mares estàvem esgotats de tot el dia, però ha valgut la pena per que ha estat un gran dia per l’handbol on des de el més petit al més gran ha gaudit.

Ara a esperar al 18 de Desembre per participar a la gran trobada que cada any organitza el C.H Igualada que està inclosa dins de les activitats de la Marató de TV3 que cada any organitza.

Però abans de la pròxima gran trobada a partir del 5 de Novembre començarà la 1ª Fase de la Lliga de tots els nostres equips de Base, així que seguirem entretinguts cada cap de setmana veien jugar a les nostres futures promeses de l’Handbol, 1,2,3 MOLINS