L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dilluns, 17 d’octubre del 2011

Bona jornada pels equips de 2n any


Aquesta setmana la majoria d’equips han jugat l’última jornada del torneig d’obertura, sols els dos equips Alevins masculins estan pendents de si jugaran el partit aplaçat que tenien de la primera Jornada contra el St Esteve “A” i el “B”, ja que hi ha problemes d’instal·lacions i de dates, per poder jugar el partit.




La jornada d’aquest cap de setmana ens ha deixat un campió, ens ha deixat la primera victòria del Aleví femení, també hem vist com el Aleví “A” esta en plena forma i com els dos equips de 1er any cada dia que passa van tenint una molt bona progressió.


El Benjamí “B” es va enfrontar contra el St Joan Despí “A”, on es va notar molt la superioritat física, ja que els rivals tots eren de 2n any, i que porten mes temps jugant handbol que els molinencs ja que sol porten 1 més jugant. Victòria pel St Joan per 4-12 a punts, Els molinencs acaben 3er en el Torneig d’Obertura.



El Benjamí “A” va guanyar la lluita pel primer lloc en el seu grup del torneig d’Obertura, s’enfrontava al Gavà, els dos equips invictes fins el moment es jugaven a Molins de Rei, al finalitzar els 40 min, qui seria el campió. Els jugadors entrenats per Jordi Pros van sortir molt enchufats, i es van endur el 1er ¼ per un contundent 14 a 3, desprès el Gavà va demostrar també el seu potencial i varem veure per que ells també estan a dalt de la classificació, però igualment els 2 següents ¼ van caure de bàndol molinenc, per dos ajustats resultats, 8-7 i 13-11, per finalitzar el partit l’últim ¼ també va ser com els dos anteriors però aquest cop va caure de part del Gavà per 6-9, veien un gran partit de part dels dos equips. El MdR va guanyar el partit per 10 – 6 a punts i 41 a 30 a gols.



L’Aleví Femení va aconseguir la primera victòria del torneig d’obertura guanyant al Papiol a la seva pista, el partit no va començar massa be, ja que l’equip va sortir com adormit a la pista i el Papiol ho va aprofitar emportant-se el 1er ¼ per 8-5, la xarla de l’entrenador al finalitzar el 1er ¼ va donar el seu fruit, ja que les nenes entrenades per Xavi Aros i Alba González, van fer un 2n ¼ espectacular, amb un joc en atac en equip molt bo, i en defensa interceptant un munt de pilotes, destacar en aquesta labor a la jugadora Marina Cobalea que en tot el partit va interceptar 16 pilotes, el MdR es va endur aquest ¼ per un clar 6 – 14, els dos últims ¼ també varen caure del bàndol molinenc, guanyant el partit per 6 -10 a punts.

L’Aleví masculí “B”  va jugar un molt bon partit contra un Esplugues que contava el seus partit per victòries, els nens entrenats per Marc Escoda, van sortir molt concentrats on casi donen la sorpresa al empatar el 1er ¼, però al final el van perdre 8 a 10 per les dos ultimes accions en els últims segons. Les altres 3 parts també varen caure de part de l’Esplugues, però on es va poder veure un bon joc del quadre molinenc en moments puntuals. A l’espera que se sàpiga alguna cosa del partit aplaçat el MdR porta 2 derrotes en 2 partits, aquest últim perdut per 4-12 a punts i 29 a 44 a gols.


L’Aleví “A” va guanyar un plàcid partit contra el St Joan Despí “D”, on amb un joc en atac de combinació i una defensa molt pressionant on ofegava qualsevol atac de l’equip rival, els jugadors entrenats per Bernat Anducas es va endur els 4 ¼ per un contundent 12 – 4 a punts i 52 a 19 a gols. A l’espera del partit aplaçat contra el St Esteve “A” el MdR es líder amb 2 de 2 en victòries.



Molt Bona jornada de l’Handbol Base i felicitats a tots els jugadors i jugadores pel bon handbol que estan demostrant jornada darrera jornada. 1,2,3 MOLINS