L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dimecres, 7 de març del 2012

A un pas de la victòria

MdR 23 – 24 Igualada (9:9): Paula (23p), Ary (8), Aitana, Laia (1), Laura.E (1), Laura.M, Gemma (7), Mireia.M (2), Mireia.A (1), Estel (3), Lidia, Anna.

Partit molt igualat el jugat aquest dissabte passat a Molins de rei entre el cadets femení i l’Igualada. En la primera volta el MdR va perdre de 12 com a visitant, però aquest partit va ser totalment diferent.

Va ser un partit on la primera part va ser un predomini defensiu el que demostra un marcador bastant baix al descans, les molinenques presentaven una defensa 3-2-1, molt concentrada i molt ven estructurada on, l’Igualada li va costar entrar i on va provocar 12 recuperacions de pilotes. Però en atac va ser diferent, tota la concentració i intensitat de la defensa en atac es perdia provocant també 12 pèrdues de pilota, majoritàriament provocat per una defensa 6-0, on ens varem mantindre en el partit gràcies als extrems que varen estar bastant encertats de cara a porteria.

La segona part va ser diferent, l’atac d’ambos equips va ser més dinàmic i amb més alternances i varietat, el Molins que ja ho va provar en la primera part, li van començar a entrar els llançaments de 9m, provocant així una defensa més pressionant i aconseguint aleshores un nou joc, de 2X2 i de penetracions.  Però aquest cop en defensa ja sigui per cansament o per que l’equip rival es va posar les piles, s’ha de recordar que allà varem perdre de 12, o sigui que es un equip amb cert potencial, també varen jugar millor.

Al final va ser un partit molt igualat durant els 60min, on cada equip va tenir rentes màximes de 2 gols durant el partit, arribant al final amb el resultat de 23 -24.

Felicitar a les noies per aquesta progressió que estan tenint en el seu joc i a seguir esforçant-se i lluitant fins al final.