L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dimecres, 7 de març del 2012

Per fi cau la bestia negre



Aquest dissabte el Virolai 1 s’enfrontava al St Joan “B”, equip composat per jugadores de 1er any igual que el Virolai, amb un bon nivell de l’handbol, l’any passat en els enfrontament ens categoria benjamí, ja varen ser grans enfrontaments però tots varen caure del bàndol del St Joan, i el mateix va passar en l’enfrontament que varen disputar en la primera fase. Però aquest cop va ser diferent, el partit va ser com els demès de grans qualitats i grans jugades, però aquest cop la victòria va ser del bàndol molinenc.


Les jugadores entrenades per Xavi Aròs, van sortir molt concentrades i van ser per primer cop davant el St Joan les que varen dur el ritme del partit, jugant un joc ràpid i combinatiu en atac, i una defensa asfixiant a pilota parada i fort en el moment adequat.  

Els 2 primers quarts com venia sent habitual van ser molt igualats amb un molt bon joc, en el 3er i 4rt període ja va ser diferent, on les molinenques van guanyar còmodament, en la tercera part destacar el gran partit de la Marina a la porteria on va aconseguir fer 6 parades de molt de mèrit que va fer pujar els ànims i aconseguir aportar seguretat en el joc. Al final el partit va ser pel Virolai 1 per 10 – 6 a punts i 47 a 32 a gols.

Amb aquestes dos victòries el virolai 1 es col·loca líder del seu grup, on ara s’enfrontarà a l’equip invicte de la lliga el St Joan “A” que encara no ha cedit cap part i el Gavà un altre gran equip, per tant ens esperen altre cop 2 grans partits per veure.

1ª Part(11-9): Laia(1p), Nina(3), Irina(3), Míriam(5), Marina.

2ª Part (8-11): Irina(2p), Nina(2), Mireia(5), Míriam(1), Laia.

3ª Part (12-6): Marina(6p), Nina(6), Irina(1), Mireia(3), Laia(2).

4ª Part (16-6): Mireia(3p), Nina(6), Míriam(6), Laia(1), Marina(3)