L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

diumenge, 15 d’abril del 2012

El CE Molins de Rei guanya la Lliga Catalana Sènior Femenina


El CE Molins de Rei es va treure l’espina que tenia clavada des de la temporada passada i es va coronar campió de la Lliga Catalana Sènior Femenina després de superar a la gran final del TOP 4 al KH-7 BM Granollers per 24-26.


Els dos conjunts, que havien dominat la fase regular de la competició, repetien la final de la temporada passada –i al mateix escenari-, on les vallesanes s’havien fet amb el títol. Però aquesta vegada la moneda va canviar el seu signe final.

Molins i Granollers havien accedit a la gran final sense massa complicacions, després de superar a les semifinals al CEH Tortosa (29-15) i al BM La Roca (30-17), respectivament.

Els dos duels de la primera fase entre Molins i Granollers havien resultat tremendament igualats –amb un triomf per a cada equip-, així que s’esperava una final oberta i disputada fins l’últim instant. I així va ser. 

Les vallesanes es presentaven amb les baixes sensibles de les seves jugadores juvenils, que a la mateixa hora disputaven la Final de la Lliga Catalana Juvenil Femenina a Amposta.

Cap dels dos equips podia escapar-se al marcador als instants inicials i s’arribava al descans amb tot per decidir. Les locals manaven al marcador (12-14) amb 30 minuts decisius per endavant.

El duel va continuar amb la màxima igualtat fins que a manca de només 2 minuts el KH-7 BM Granollers va patir una exclusió que va resultar definitiva. El CE Molins de rei va saber aprofitar la seva superioritat i va acabar enduent-se el partit i la Lliga Catalana Sènior Femenina (24-26).

Ara tots dos conjunts lluitaran a les Fases d’Ascens a la Divisió d’Honor Plata Femenina, com la temporada passada, amb l’objectiu de fer el salt a la segona màxima categoria de l’handbol femení estatal.

A la final de consolació, el CEH Tortosa es va fer amb la tercera posició final de la competició després de superar en un partit emocionant al BM La Roca per 24-27.