L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

diumenge, 15 d’abril del 2012

Ja està aquí FlyHandbol.cat!!!


Després de moltes setmanes treballant en un projecte novedós i apassionant, aquesta tarda ha nascut, per fi, la nova revista digital de l’handbol català, FlyHandbol.Cat.


Aquesta nova eina de comunicació, sorgida de la col·laboració entre la Unitat Funcional de Relacions Externes de la Federació Catalana d’Handbol i l’empresa Publica, pretén ser la revista de tots aquells qui formem, d’una manera o d’una altra, l’handbol de la nostra geografia.

En aquest primer número de FlyHandbol.cat podreu trobar les notícies més actuals de la FCH, un repàs als darrers Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials, l’entrevista amb una de les parelles amb més futur de l’handbol català i moltes altres informacions del nostre esport.

No volem deixar d’agrair a totes aquelles persones que ens heu donat un cop de mà per poder fer realitat aquest primer número de la revista, especialment a aquells col·laboradors “anònims” que amb les seves fotografies ens han ajudat a reflectir moments inoblidables, o al Nacho Pascual pel seu esforç d’última hora.

No t’ho pensis més i visita ja www.flyhandbol.cat. Si voleu visualitzar correctament la revista, feu click en la imatge de la doble pàgina que hi ha a l’extrem superior de la plana.