L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

diumenge, 18 de setembre del 2011

Bona jornada de la base femenina

A primera hora del matí l’Aleví femení jugava el seu primer partit del torneig disputat a Papiol, on s’enfrontava al Torrelles.  El partit va estar molt disputat durant els 30 minuts, on va acabar amb el resultat de 26 – 20 a favor del Torrelles,  de l’equip contrari destacar la jugadora 22, on el seu físic i el seu bon joc va portar boja a la defensa molinenca,  així que el MdR per contrarestar el poder físic superior del Torrelles, va treballar molt be en atac movent ràpidament la pilota aprofitant la velocitat i en defensa treballant l’anticipació, però malauradament no es va aconseguir la victòria en semifinals, però a tots els aficionats ens va quedar un molt bon regust del que varem veure.

La lluita el 3er i 4rt lloc, ja va ser una altre història, ens tocava enfrontar-nos al Cardedeu, que havia perdut l’altre semifinal contra el Papiol per 2 gols desprès d’un gran partit de la nº 9 del Papiol i la 17 del Cardedeu. Aquest enfrontament va ser un clar domini del MdR que va aconseguir la 3ª plaça amb una còmoda victòria per 34 -16, deixant sentenciat el partit a la primera part, on ja guanyàvem de 8. La final entre el Torrelles i el Papiol, com era de suposar veien les semifinals no va haver cap sorpresa, i el Torrelles es va imposar de +12, però destacar la lluita i entrega del Papiol que al descans sols perdia de 2 gols. Vist el torneig entre els aficionats es comentava que la primera semifinal havia estat una final anticipada, però podem estar molt orgullosos d’aquesta 3ª plaça aconseguida per les nostres nenes per que han demostrat que en aquesta nova categoria segueixen tenint el bon joc de l’any passat, i destacar el gran debut de Esther Poch  i Laura Jeraldilla, on van tenir un molt bon paper sobre la pista, tant com a jugadores i com a porteres.

El mateix dissabte a les 12:30 al poliesportiu municipal el Cadet femení jugava el seu segon partit de pre-temporada, aquest cop, el rival era un que jugarà les fases per jugar durant la temporada a Lliga catalana, recordem que les nostres noies jugaran directament a 1ª Catalana.

MdR 14 – 13 Igualada. Molt bona victòria de les molinenques, que desprès de perdre la setmana passada per culpa d’una segona part desastrosa,  aquest cop han après la lliçó, i han jugat 60 min,  molt concentrades i amb intensitat.  Avui les amfitriones ens han presentat una potent 5-1 en defensa, on les igualadines, els ha costat molt trencar la xarxa defensiva, només trobant solució amb els llançaments des 9m. En atac el MdR ha notat la falta de punteria i el gran partit de la portera rival, ja que a aconseguit fer parades de molt mèrit des de 6 m i des de 7 m.  Per tant partit molt igualat on no s’ha vist un gran joc en atac, i on han predominat les defenses.

Felicitats a totes les nostres joves jugadores per les victòries.