L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

divendres, 23 de setembre del 2011

El derbi cau del bàndol molinenc


L’equip Aleví Femení, entrenat per Alba González i Xavi Aros, ha superat al Papiol desprès d’un gran partit disputat aquest divendres en terres papiolenques. L’equip del Col·legi Virolai, arribava en quadre al partit ja que els faltaven 6 jugadores de les 12 que te en plantilla.







El MdR s’ha endut el partit guanyant 3 parts i perdent 1. L’enfrontament ha estat força entretingut amb una gran defensa del MdR sobretot en la primera part i en la quarta, que impedia molts cops arribar a llençar les jugadores del Papiol, mentre que el MdR, al recuperar la pilota creava rapides combinacions per finalitzar ràpidament, el MdR ha creat molt de perill quan ha pogut moure la pilota en rapidesa, però quan el joc ha estat més estàtic els ha costat molt finalitzar les jugades, també cal dir que les molinenques en certs moments del partit han errat molts llançaments i han perdut força pilotes no forçades pel rival.  Destacar la lluita, l’entrega i la intensitat de les 6 jugadores del MdR durant els 48min del partit (4X12min), tant en defensa com en atac.

Papiol – MdR (6 – 10 a punts) i 22 – 41 a gols.

1ª Part: Papiol 1 – 7 MdR, han jugat: Laia(p), Míriam, Raquel, Nina, Mireia.
2ª Part: Papiol 9 – 15 MdR, han jugat: Mireia(p), Laia, Míriam, Nina, Sandra.
3ª Part: Papiol 11 – 9 MdR, han jugat: Nina(p), Sandra, Laia, Mireia, Raquel.
4ª Part: Papiol 1 – 10 MdR, han jugat: Sandra(p), Míriam, Raquel, Nina (Laia), Mireia.

Molt bon partit de pre-temporada el disputat entre les dues viles veïnes, i on dintre de poc repetiran aquest duel en el Torneig d’Obertura que s’inicia la setmana que ve. Felicitats noietes i a seguir amb aquesta progressió, 1,2,3 MOLINS