Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

diumenge, 18 de setembre del 2011

Els Sèniors masculins segueixen contant els partits per victòries

Els Sèniors masculins “A” i “C”, han tornat a tenir un doble enfrontament com la setmana passada contra el Vilanova i la Geltrú, però aquest cop han jugat a Vilanova i la Geltrú i han intercanviat els equips, on els dos “A” s’han enfrontat i el “B” del Vilanova s’ha enfrontat al “C” del MdR.

I com varen fer la setmana passada els dos enfrontaments han caigut de part molinenca. En el primer partit de la jornada enfrontava el nostre sènior “C” contra el “B” de Vilanova, i desprès d’una molt bona primera part dels molinencs ja casi han deixat el partit sentenciat, gràcies a una gran defensa que ha ofegat els atacants rivals, creant moltes pèrdues de pilota, poden pujar ràpids contraatacs, al finalitzar els 30 min en el marcador ja marcava un 8 – 15, la segona part ha estat més igualada i els jugadors de Federico solament han pogut guanyar de 3 (10 – 13) finalitzant el partit 18 – 28. Com ja va passar en el partit anterior el Sènior “C” per completar la convocatòria va tirar del Juvenil, aquest cop han pujat el Gerard Papiol, Eloi Canyelles i Ivan Carrasco.

Pel MdR “C” han jugat: Yanik Lacroix, Gerard Papiol (porters), Adrià Monras, David Rodríguez, Dídac González, Marc Vives, Martí Català, Oriol Ferrer, Oriol Sabaté, Ramon Cardona, Roger López, Xavier Aros, Oscar Calven, Ivan Carrasco i Eloi Canyelles.

Per altre banda seguidament de l’anterior partit han jugat el Sènior “A” del Vilanova contra el “A” de MdR, que com ja va passar la setmana passada  es tenia de reforçar amb jugadors del “C”, per tant que doblaven partits. I com ja ens tenen acostumats van guanyar al seu rival, aquesta vegada el partit ha estat més igualat, exceptuant 10 minuts molt bons del MdR del min 15 al 25, on han pressionat perfectament l’atac del Vilanova i han començat a marcar gols de contraatacs, marxant-se en el marcador i aconseguint una còmode avantatge al descans (14 – 19), el principi de la segona part el MdR també ha sortit molt fort aconseguint una màxima renta de 8 gols, però en uns 10 minuts molt dolents del MdR, el Vilanova ha fet un parcial de 5 – 0 que ha escurçat distancies, però en ningun moment a perillat la victòria, guanyant al final 30 – 35.

Pel MdR “A” han jugat: Marc Vila, Marc Escoda (porters), Adrià Monras, Bernat Anducas, David Rodríguez, Dídac González, Eric Rodríguez, Guillem Prats, Jesús Adell, Marc Vives, Oriol Sabaté, Pol Ibáñez i Xavier Aros.