L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

divendres, 14 d’octubre del 2011

La Base participa a la Trobada Ciutat HandboliCat de diumenge

Diumenge es dóna, per fi, el tret de sortida de la temporada de Trobades a Catalunya. I ho fa amb la gran festa de la promoció de la Federació Catalana d’Handbol, la Trobada Ciutat HandboliCat 2011, que aquest any arriba ja  la seva sisena edició.



Les instal·lacions de l’OAR Gràcia de Sabadell seran el marc inigualable de l’activitat, que es realitzarà durant tot el diumenge.

79 equips de 21 entitats diferents, que representaran tot el territori català, estaran presents diumenge a Sabadell en una jornada esportiva que comptarà amb dues pistes a l’interior del Pavelló, dues pistes exteriors i sis pistes de gespa. A més l’organització disposarà d’un espai lúdic amb inflables de la Federació Catalana d’Handbol i un stand de Toyota.
Cal remarcar que hi haurà obsequis per a tots els participants i sorteig de "Sempre toca", així com servei de bar disponible mentre duri la jornada per a tots els assistents.
Cada equip jugarà 4 partits de 2 parts de 12min. La trobada s'inicia a les 9:30 i finalitza a les 18:30.
De la nostre base participen 7 equips que són els següents:
·        Pre-Benjamí  à El Camell de MdR
·        Benjamí 1er any à Correfoc de MdR
·        Benjamí 2n any à Els Grallers de MdR
·        Aleví de 1er any à CE Molins B
·        Aleví de 2n any à CE Molins A
·        Aleví fem “A” à Virolai 1 – Molins
·        Aleví fem “B” à Virolai 2 – Molins
Esperem que tots els nostres nens i nenes de la nostre base de l’handbol com els seus familiars gaudeixin d’aquesta festa de l’handbol i d’aquest dia lúdic que ens ofereix la FCH.