L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dilluns, 24 d’octubre del 2011

El Sènior masculí "A" guanya el partit desprès d'una gran remuntada

Hi ha partits que es guanyen simplement per una qüestió de qualitat, n’hi ha d’altres que es guanyen a còpia de treball, fins i tot n’hi ha que es guanyen per tenir més sort. Finalment, n’hi ha que es guanyen per collons, per fe, per lluita fins a l’últim moment. El d’aquest cap de setmana va ser un d’aquests darrers. Els locals tenien un desavantatge de quatre gols a falta de poc més de deu minuts per a la conclusió del matx. No obstant, van saber sobreposar-se a les dificultats presentades pel GEiEG fins al punt d’acabar imposant-se (24-23).

El partit, dur, aspre, incòmode; no passarà a la història per l’handbol que s’hi va veure, més aviat el contrari. Set minuts i set llançaments van fer falta perquè els molinencs inauguressin el marcador. El desencert local de cara a porteria (o l’encert dels metes visitants) va ser la tònica general durant tot el partit. Tampoc el conjunt gironí va estar excessivament encertat en aquesta faceta, d’aquí el pírric resultat passats els primers compassos de l’encontre (1-3, minut 10).
L’observador més distret pot intuir que d’aquest resultat se’n dedueixen bones defenses per part dels dos equips. Si bé és cert que en alguns moments el to defensiu va ser més que notori, el baix nombre d’anotacions és més atribuïble a l’elevat nombre d’errors en llançaments i pèrdues de pilota.
La primera part va ser, tanmateix, bastant igualada, exceptuant els darrers cinc minuts, on un parcial de 2-5 va fixar en quatre gols la diferència al descans (10-14). En el segon temps, el panorama no va variar en absolut. En dues ocasions els locals es van col·locar a un sol gol de diferència del GEiEG, però ràpidament els gironins es tornaren a situar a tres o, fins i tot, quatre gols (18-22, minut 19).
Els últims deu minuts, però, alguna cosa va canviar. La defensa local es va mostrar molt més agressiva que durant la resta del partit, amb tres recuperacions de pilota que van comportar tres contraatacs. El més difícil estava fet (22-22, minut 26).
Després de l’obligat temps mort sol·licitat pels visitants, la frescor defensiva i l’encert en atac local es van poder mantenir fins al final, contribuint a augmentar l’avantatge fins a dos gols de diferència. El darrer gol visitant, amb el temps pràcticament exhaurit, no  va resultar més que una anècdota.
Molins de Rei - GEIG 24 - 23 (10:14) :
Marc Vila i Marc Escoda (porters), Pau (4), Bernat (3), Manel (3), Didac, Eric (2), Marc.J (3), Guillem, Jesús(2), Aleix, Oriol (3), Pol  (4), Albert.