L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dijous, 27 d’octubre del 2011

Ja esta tot preparat per iniciar la Lliga de Consell



El pròxim cap de setmana 5 de Novembre tots els nostres equips de mini-handbol iniciaran la 1ª Fase de la lliga del consell esportiu del Baix Llobregat. Aquest dimarts passat es va produir el sorteig dels grups en el que cada un dels nostres equips jugarà.




A cada un dels nostres 6 equips els ha tocat els següents rivals:


·        Benjamí masculí “A”:
o   CHSL Salvador Espriu
o   Els Costarets “B”
o   CHSL Pau Vila
o   Cornellà – Almeda
o   St Joan Despí “B”

·        Benjamí masculí “B”:
o   St llorenç “B”
o   St Vicenç
o   St Boi de Llobregat
o   SAFA Gavà “B”
o   St Joan Despí “C”

·        Aleví femení “A” i “B”:
o   BCN-Sants
o   Martorell
o   St Vicenç
o   St Boi de Llobregat
o   Papiol
o   St Joan Despí “B”

·        Aleví masculí “A”:
o   St Joan Despí “A”
o   St Vicenç
o   Gavà “B”
o   Cornellà-Almeda
o   St Esteve Sesrovires “A”

·        Aleví masculí “B”:
o   St Llorenç
o   Gavà “C”
o   St Joan Despí “C”
o   CEIP Sant Miquel

Hi ha la peculiaritat de que els dos equips Alevins femenins del Virolai, juguen en el mateix grup, per tant desprès de molt de temps hi haurà un derbi molinenc.

També hi ha la peculiaritat en el grup de l’aleví femení, que la segona volta no es complerta, per tant els resultats que valdran, per a la classificació de la 2ª fase seran els de la 1ª volta, mentre que si contaran tots els resultats per a la classificació final de la 1ª Fase.

Aquesta 1ª fase de la lliga del Consell del Baix Llobregat, s’inicia el 5 de Novembre, i finalitza el 4 de Febrer, excepte pels equips Alevins femenins que finalitzen una setmana més tard, l’11 de Febrer.

Si voleu veure els calendaris complerts i seguir cada cap de setmana els resultats teniu els links actualitzats a la dreta del blog.

Esperem que tots i tots les jugadores gaudeixin d’aquesta lliga i visquin partits plens d’emocions, defensant el club que portem dins, 1,2,3 MOLINS