L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

diumenge, 23 d’octubre del 2011

El Cadet femení es queda sense forces per rematar el partit

Partit de mitges parts el disputat aquest dissabte a Molins de Rei, entre les amfitriones i el Cambrils. On s’ha pogut veure un major poder físic de les del Tarragonès que amb jugadores de segon any i d’edat juvenil, han contrarestat la joventut del quadre molinenc amb jugadores majoritàriament  de 1er any o inclòs infantils de 2n any.

El partit va començar amb un trepidant ritme de part dels dos equips, amb jugades d’atac de molt bona qualitat. En el període del min 5 al min 15, les noies entrenades per Xavi i Alba van jugar el seu millor joc vist fins ara, amb una defensa agressiva provocant les pèrdues de pilota de l’equip rival, i atacs senzills creats amb 3 o 4 combinacions provocant que una jugadora molinenca acabaves llençant de 6 m o era producte d’una pena màxima, fent amb aquest període un parcial de 6 a 2. El Cambrils va començar a reaccionar i a fer un joc molt més dur, i el MdR anava perdent les forces, aquests fets es van notar i al descans el marcador reflectia la igualtat a 11 gols.

La segona part va tenir un guio semblant però amb un final bastant diferent. Els dos equips van sortir altre cop amb les forces igualades i fins al minut 15 de la segona part el partit va estar molt igualat amb un 18-19 en el marcador. A l’igual que ha passat en la primera part el Molins de Rei ha notat les seves mancances físiques, perdent varies pilotes en atac, amb finalitzacions de contraatac de les jugadores del Cambrils,  acabant encaixant un parcial de 3-13 en els últims 15 minuts, deixant el marcador final de 21 – 32.

Molins de Rei – Cambrils 21 -32 (11:11):
Paula(p), Laura.E(1), Ariadna, Mireia.M(4, Mireia.A, Estel(2), Iris, Gemma(12), Aina(1), Aitana, Laia(1).