L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dilluns, 21 de novembre del 2011

El Sènior masculì "A" ensenya la seva pitjor cara

El primer equip de l’handbol masculí va firmar, possiblement, el pitjor partit de la temporada i va patir una contundent derrota a la pista del Barberà. Els molinencs van votar nul en la seva tercera sortida i van caure per nou gols de diferència a casa del penúltim classificat (37-28). Aquesta ensopegada, combinada amb altres resultats del grup A de primera catalana, deixen als molinencs a la quarta posició; que encara consisteix en zona d’ascens, però amb la sensació d’haver desaprofitat una gran oportunitat d’acostar-se als llocs més capdavanters de la Lliga.

Segur que alguna cosa hi van tenir a veure les cinc baixes dels visitants (totes elles a la primera línia). No obstant, aquesta circumstància no justifica el desgavell defensiu que es va viure durant alguns compassos del partit.
Després d’uns primers instants de tempteig, el Barberà va prémer l’accelerador i, mitjançant l’envergadura dels seus laterals i el poc encert en defensa dels molinencs, va anotar gols amb facilitat fins al punt d’arribar a ni més ni menys divuit gols al descans (18-13). Si el Molins es va quedar només en tretze, es va deure a les vuit aturades del porter local i les tretze pilotes perdudes en els primers trenta minuts.
Al començament del segon temps, semblava que les coses prenien un altre color quan, passats sis minuts, els molinencs s’havien acostat a sols dos gols de diferència (19-17, min 36). No va ser més que un miratge ja que en només quatre minuts el Barberà havia recuperat l’avantatge del que gaudia al descans (22-17, min 40).
En aquest punt del partit, els visitants es van desinflar completament i això ho van saber aprofitar els barberencs per ampliar un avantatge que, per moments, va arribar a ser d’onze gols (35-24, min 36). Un parell de contraatacs llançats hàbilment pels molinencs només van servir per “maquillar” el resultat d’un Molins que haurà de millorar molt de cara a la visita del, fins diumenge, líder del campionat.

El sènior "B" va caure per 3 vegada consecutiva, aquest cop contra el Sant Cugat "B" per un ajustat 21 a 20. Desprès d'un inici perfecte amb 5 victòries en 5 partits, els últims partits els conten per derrotes, però segueixen mantenint-se en la zona d'ascens.

Per altre banda el sènior masculí "C" va acabar de millor manera, desprès de la derrota soferta davant la seva afició la setmana passada, aquest cap de setmana, va aconseguir una important victòria moral, ja que es presentava al partit amb nombroses baixes, per jugadors convocats amb el sènior "A" o per lesions. Varen derrotar a l’Alcover per 24 a 27, esperem que aquest cap de setmana aconsegueixin una nova victòria contra un rival directe com es el Vilanova i la Geltrú i segueixin mantenint-se en la zona d'ascens.