L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dimecres, 23 de novembre del 2011

Gran jornada pels equips “A” de mini-Handbol



Ha estat una jornada on els equips “A” de cada categoria del Molins de Rei, ha aconseguit grans resultats. Per contra els equips “B” no han tingut la mateixa sort i els resultats no han estat favorables. Destacar el Virolai 1 que desprès de la 3ª jornada encara es manté invicte amb 2 victòries contundents i un empat.


El Benjamí “A” va guanyar al Costarets “B” per un plàcid 4 – 12 a punts i 8 – 50 a gols. Van demostrar una gran defensa, ofegant el joc dels contraris provocant continuos robatoris de pilota transformats en gols. Desprès de la desfeta de la primera jornada i el descans de la setmana passada, l’equip agafa una gran moral per encarar el partit de la pròxima jornada davant la seva afició.

El Benjamí “B” va perdre a Sant Boi 12 – 4 a punts i 48 – 16 a gols, en tot el partit es va notar la superioritat física de l’equip rival on la majoria eren de 2n any, però s’ha de destacar la segona part on tots els nens van lluitar i van demostrar que estan en una molt bona progressió perdent per un ajustat 10 a 7.

El Virolai 1 va guanyar a casa del BCN Sants 4 – 12 a punts i 15 – 26 a gols, el MdR es presentava amb 5 jugadores justes, i es van trobar una pista de joc molt més gran del que són reglamentaries amb àrees de 6m. El partit va ser igualat, però no va ser dinàmic com ens tenen acostumats, el virolai es va enganxar al ritme de l’equip rival, on era un joc més estàtic i físic, sols en moments puntuals les visitants apretaven l’accelerador, on agafaven renta en el marcador.




1ª Part (3-5): Nina(1p), Irina, Mireia(1), Raquel(2), Míriam(2)
2ª Part (5-6): Irina(3p), Nina(1), Mireia(1), Míriam(2), Raquel(2)
3ª Part (4-8): Míriam(3p), Nina(3), Irina(1), Mireia, Raquel(4)
4ª Part (3-7): Mireia(6p), Nina(2), Irina(1), Míriam(2), Raquel(2)

El Virolai 2 va perdre davant del St .Vicenç 12 – 4 a punts i 36 – 11 a gols, partit on les molinenques van perdre moltes pilotes per la bona defensa que feien les locals, i contra un equip on la majoria son jugadores de 2n any, les visitants es van veure una mica perdudes en certes parts del partit, però també es van veure bones combinacions en atac. Desprès de jugar contra dos dels aspirants a estar lluitant pel lideratge del grup conjuntament amb el Virolai 1, ara començarà a jugar contra equips, on podran demostrar també el seu potencial.

L’Aleví masculí “A” va guanyar al St Vicenç 7 – 9 a punts i 36 – 47 a gols, partit molt igualat, on destaquem la gran labor defensiva de l’equip molinenc on va aconseguir 31 recuperacions de pilota,  amb molt bones combinacions en atac entre els components de l’equip. Amb aquesta victòria el MdR es un ferm aspirant a estar a la zona capdavantera de la classificació.

1ª Part (10-10): Lucas(4p), Pol.A(6), Arnau(2), Lu(2), Aleix
2ª Part (8-15): Lucas(5p), Pol.A(5), Pol.C(3), Dani(4), Arnau(3)
3ª Part (11-10): Lu(2p), Pol.C(6), Dani(1), Arnau(3), Aleix
4ª Part (7-12): Lucas(1p), Pol.A(5), Pol.C(5), Dani(2), Lu

L’Aleví masculí “B” va caure contra el St Llorenç per 12 – 4 , en un partit dolent dels molinencs, on desprès de veure en partits anteriors un joc dinàmic amb combinacions atacants i bones accions defensives, en aquest partit va tornar el joc estàtic de temps enrere. Esperem que aquest cap de setmana davant l’afició torni a demostrar el joc anterior aquest últim partit.

El pròxim dissabte jornada matinal on des de les 9:00 fins les 14:00, jugaran els nostres equips de base al poliesportiu municipal de Molins de Rei, exceptuant el Virolai 1 que jugarà a les 10:00 al Col·legi Virolai. Ànims a tots i totes i a gaudir de l’Handbol. 1,2,3 MOLINS!!!!