L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dilluns, 21 de novembre del 2011

El sènior femení " A " va aconseguir una victòria sense paliatius

Victòria sense paliatius el dissabte, del Molins enfront un Mataró que es va veure desbordat en tot moment.

Les molinenques van sortir molt enxufades, segurament per no patir un partit tens i disputat com el que van viure a Ascó.

La defensa oferia una solidesa extraordinaria i unes ajudes remarcables, així com la porteria va brindar un recital d´aturades durant tot el partit. Això propiciava ràpids contraatacs i ja molt aviat el Mataró es veia impotent per aturar l´allau de joc del Molins. L´entrenador visitant va demanar temps mort per intentar solucionar el desajustament del seu equip, però no va tenir l´efecte desitjat. Ja al descans el marcador era clarificador del que havia passat a la pista: 19-5.

La segona part va ser més igualada ja que el Molins va baixar una mica el pistó inconscientment degut al marcador favorable i el Mataró va treure orgull per reduir les diferències. Això va donar un constant intercanvi de gols on les defenses eren clarament superades pels atacs.
El marcador final es situava en un 34-19 per les molinenques.

-Molins: Porteras: Silvia, Marta y Cruz; Jenny 2, Sandra 7, Baraldés 1, Gemma 2, Itxaso 10, Clara 1, Laia 7, Sandra Baño 2, Anna 1, Aurora 1, Inés

-Mataró: Isabel Latorre 2, Alba Sevilla 2, Laura Gallego 3, Roser Villalba 1, Marta Sanchez 2, Saray Romero 2, Gina Jorba 6, Patricia Pereira 1