L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dimarts, 1 de novembre del 2011

Final de l’extraordinària ratxa del Sènior “A” masculí

El sènior A no va poder perllongar la bona ratxa de resultats que havia aconseguit encadenar a les tres primeres jornades de lliga. En la seva primera sortida, els molinencs van caure per 31-27 a la pista del Sant Esteve de Palautordera. La diferència però, potser va ser excessiva, pels mèrits fets per un i altre equip.

Els visitants van imposar-se durant els primers compassos del partit, assolint diferències de fins a dos gols (7-9, minut 15); però una defensa molt tova, juntament amb l’encert de la primera línia vallesana van catapultar els locals fins al punt d’arribar al descans amb un avantatge mínim (19-18). Fou un primer temps d’un joc ràpid i vibrant, amb constants contraatacs i uns atacs que s’imposaven clarament sobre els plantejaments defensius.

Els retocs fets pels dos equips durant el descans, van tallar les ales tant d’un atac com de l’altre. Els molinencs, amb una defensa més pujada i, al seu torn, els locals amb una defensa mixta; van aconseguir que durant els primers vint minuts de la segona part, el parcial de gols fos només de 7 a 6 (26-24, min 50).

Contràriament al que pugui semblar, no hi va haver excessiva duresa per part de cap dels dos equips, ja que els sistemes defensius es van mostrar encertats i no van caler contactes fora de lloc. Els àrbitres, no obstant, no ho van saber entendre així; ja que el partit va acabar amb un total de vint (sí, vint!) exclusions en total; tretze de les quals, pels molinencs.

Aquest desequilibri numèric va tallar qualsevol possible reacció visitant en els darrers deu minuts, on l’avantatge local, lluny de reduir-se, es va incrementar fins arribar a ser de 6 gols (31-25, minut 28).

Dos contraatacs llençats en l’últim sospir van permetre als molinencs maquillar el resultat, però no així el joc exhibit especialment a l’últim quart d’hora, assignatura pendent de millorar de cara els propers partits, contra rivals a la zona alta de la taula.

El Sènior "C" aconsegueix la seva primera victòria

Victòria del Sènior C masculí en el seu debut a casa davant del Sant Miquel per 27 a 21.
Durant els primers vint minuts de partit ambdós equips es van anar alternant per davant del marcador sense aconseguir un avantatge clar: atacs massa precipitats, amb errades clares de llançament i desajustos defensius no permetien consolidar-se per davant del marcador, no va ser fins el min. 17:00 amb el 10 a 9, quan s' aconsegueix un avantatge que ja no es perdria en cap moment.

Les contínues rotacions de jugadors a la pista, van permetre mantenir el ritme de rapidesa i velocitat fins l'últim segon. Aquesta va ser la millor arma d'aquest equip, ja que l'abús de minuts d'alguns dels jugadors del Sant Miquel els hi requeria allargar tot lo possible els seus atacs. La defensa va aconseguir ajustar-se i això va generar moltes pèrdues de pilota i errades que els avançats i els exteriors van sapiguer aprofitar al màxim.

Destacar el retorn a la pista de Roger després dels mesos d'obligada baixa per lesió.