L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dilluns, 31 d’octubre del 2011

Les Cadets perden en un partit sota mínims

El Molins de Rei es presentava al partit amb nombroses baixes, provocant que l’equip només disposes de 6 jugadores. L’equip rival va tenir un molt bon detall, jugant tot el partit amb una jugadora menys, i així disputar el partit amb igualtat de condicions, almenys amb el que es refereix a nombre de jugadores sobre la pista.

El partit es va trencar ja en els primers minuts de la primera part, sobretot en el parcial del min 5 al 10 amb un Sant Joan fort en defensa aconseguint recuperar varies pilotes i pujar el contraatac fent un parcial de 6 – 2 en el marcador, el Molins de Rei va patir molt en la fluïdesa de la pilota en atac i quan arribaven a llençar la porteria es feia petita per les jugadores, el que va propiciar que només marquessin 5 gols i estiguessin 15 min sense poder marcar cap gol.
La segona part va ser molt més igualada, el molins va intensificar la seva defensa provocant pèrdues de pilotes del Sant Joan, on en comparació de la primera part que creaven perill amb combinacions en equip, aquesta segona part van tenir de tirar de talent individual, sobretot de les seves primeres línies, per contra el molins va saber moure molt millor la pilota i va aconseguir millors llançaments i disminuir, a més de la meitat, les pilotes perdudes en comparació a la 1ª part.
Destacar l’esforç de les 6 jugadores del Molins de Rei, on van lluitar i es van deixar la pell sobre la pista durant els 60 minuts del partit.
Sant Joan Despí “B” -  Molins de Rei: 27 – 15 (15:5):
Paula (p), Laura.E(3), Ariadna(3), Mireia.M(5), Anna(3), Laia(1)