L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

divendres, 4 de novembre del 2011

Els peques de la casa comencen la lliga


Aquest dissabte comença la 1ª fase de la lliga per a tots els equips de la base del C.E Molins de Rei. Desprès de jugar el torneig d’Obertura on tots els equips es van posar a punt, tots els nens i nenes estaven esperant aquest dia, l’inici de la lliga. Cada cap de setmana tindran de demostrar el que han après durant les setmanes contra un rival que els posarà les coses difícils, on cada un dels jugadors/es tindrà de donar el màxim de si mateix, per aconseguir la progressió que tots els entrenadors/es busquem, i sobretot per que tots els petits, aficionats, familiars i entrenadors gaudim de l’Handbol, un esport únic i inigualable.


El Benjamí “A” debuta a St Feliu de Llobregat, contra el Pau Vila a les 9:30, en el poliesportiu Andrey Xepkin, desprès d’aconseguir el primer lloc en el torneig d’obertura, els nens entrenats per Jordi Pros, voldran seguir demostrant el seu bon joc i la seva progressió, i estem segur que si juguen com saben aconseguiran estar a dalt de la classificació.



El Benjamí “B” debuta a St Vicenç dels Horts, els nens entrenats per Martí Azcunce, estan donant passos agegantats en la seva progressió, on ja es va poder veure una bona progressió de millora en el torneig d’Obertura, esperem que aquesta progressió es segueixi veient durant la lliga.


El Virolai-1 debuta a Papiol, contra un equip que aquesta temporada entre tornejos, trobades i torneig d’obertura s’ha enfrontat 3 vegades amb 3 victòries, esperem que segueixin aquesta ratxa en el seu debut, i sobretot que ens segueixin fer gaudir del bon handbol que fan.

El Virolai-2 debuta a St Joan Despí, contra l’equip “B” d’aquella ciutat, serà un partit disputat on dos equips amb un nivell semblant, pel vist la temporada anterior quan es van enfrontar en categoria benjamí. Esperem que l’estil de joc de Virolai del toc i anticipació pugui superar el joc físic de les rivals.

L’Aleví  MSC “A” i el “B” debuten a Gavà, contra el equip “B” i “C” d’aquesta ciutat respectivament, els dos equips han demostrat un bon inici de temporada on l’Aleví “A” a guanyat tot i l’Aleví “B” a pesar de les derrotes està tenint una bona adaptació a la nova categoria, esperem a l’igual que amb tots els altres equips, que segueixin aquest ritme de millora.