L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dimecres, 9 de novembre del 2011

Primera derrota com a local del Sènior Masculí “A”

Una defensa capaç de deixar sense idees al rival en repetides ocasions, o un atac amb estones de fluïdesa i, fins i tot, lluïment no són a vegades suficients per doblegar rivals com el de dissabte. La voluntat, l’entrega, també el bon joc molinenc no van bastar per superar l’equip compensat, el bloc complert, la maquinària ben engreixada del Sant Vicenç. Els de l’altra banda del riu es van endur els punts en la seva visita a Molins i es consoliden a la zona alta de la classificació com un ferm candidat a assolir l’ascens (19-22).

I això que les coses van començar favorables als interessos locals. Els molinencs van dur la iniciativa als primers compassos fins que, superat el quart d’hora de joc, els vicentins es van situar per davant al marcador, per primera vegada (6-7, min 15). Durant bona part dels minuts restants del període, els visitants van imposar el seu joc i van fer valer la seva superioritat en centímetres per agafar un màxim avantatge de tres gols (8-11, minut 26).
Lluny d’acovardir-se, el conjunt de Joan Vendrell va escurçar la diferència d’aquests tres mitjançant sengles recuperacions de pilota que van permetre llançar contraatacs, fins al punt d’assolir l’empat sobre la botzina del descans (11-11). Hi havia partit.
No obstant, els molinencs no van aconseguir perllongar la fortuna durant els primers minuts del segons temps. Si bé trobaven opcions clares de llançament, la majoria d’elles des de sis metres, sovint aquestes eren repel·lides pel porter visitant (notable actuació la seva) o senzillament llançades fora. Tot això va portar a que, en el primer quart, només s’anotessin dos gols.
Amb tot, la diferència mai va ser excessiva ja que, per contra, la defensa local va estar molt afinada. Aquest fet, juntament amb l’actuació de la porteria molinenca (molt encertada, també), va provocar que malgrat la baixa anotació, la diferència fos només de tres gols (13-16, min 15).
A partir d’aquest moment, l’intercanvi de gols va ser la tònica general i, tot i que el Molins es va arribar a costar fins a només un gol, ràpidament els vicentins recuperaren l’avantatge de tres gols que aconseguirien mantenir fins al final.