Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dilluns, 7 de novembre del 2011

Un molt mal inici deixa sense opcions a la victòria

St Esteve de Sesrovires 35 – C.E Molins de Rei 23 (22:13)

Paula(p), Laura.E(2), Mireia.M(3), Mireia.A, Estel(6), Iris(1), Gemma(9), Aina, Ana(1), Laia(1), Aitana.

El Cadet femení s’enfrontava al St Esteve de Sesrovires a la seva pista. El partit no va començar gens be per les molinenques, al min 5 ja perdien per 6 – 2, per culpa d’unes continues pèrdues de pilota, l’entrenador es va veure forçat a demanar el primer temps mort per intentar arreglar les coses.  El partit es va igualar però el Sanes seguia agafant petites rentes, en el marcador, fins arribar al descans amb un 22 a 13 a favor de les locals.

La segona part va ser una altre historia, les jugadores entrenades per Xavi i Alba van sortir molt enxufades i amb una gran intensitat defensiva,van aconseguir fer un parcial inicial de 0 – 4, on l’equip local es va veure obligat a demanar un temps mort, aquests minuts inicials, van fer pagar un desgast físic molt important a les jugadores visitants que amb la baixa abans del partit de la capitana Ary i de la Mireia.A, sumat a la lesió de Gemma en la primera part, van deixar una banqueta en quadre, i no  van poder mantenir aquesta intensitat  la resta dels minuts, igualant-se novament el partit. Aprofitant el desgast físic de les visitants l’equip local va fer un petit parcial al final de la segona part ampliant el resultat final de 35 a 23.