L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dilluns, 7 de novembre del 2011

Gran victòria en la lluita pel lideratge

Gran victòria del Molins per 22-19 davant un Granollers invicte fins ahir. El partit es presumia igualat i molt disputat i les previsions es van complir.

Les molinenques van començar de sortida amb doble pivote en atac i la defensa del Granollers semblava sorpresa i va encaixar un parcial de 5-1,situació que aprofità el seu entrenador per demanar temps mort i ajustar la seva defensa. El Molins situava una defensa 5:1 que va funcionar bastant bé, tallant trajectòries dels laterals i també tancant línies de passada a la pivote, una de les jugadores més perilloses del Granollers.

El partit es va igualar quan el Granollers va apretar més en defensa i provocà algunes imprecisions del Molins, accions que van significar un parcial favorable a les visitants, que van empatar el partit a 7 al minut 20.
En aquest moment el Molins va pressionar encara una mica més en defensa, més profunda, i recuperà algunes pilotes que van jugar amb rapidessa i encert. Això va conduir a un marcador de 12-8 al descans.

A la segona part el Molins va començar com havia acabat la primera, molt intens i concentrat, situant-se 16-10 als 35 minuts. El Granollers veia perillar el partit i en atac no va cometre errors ni precipitacions, sinó que va treballar amb paciència i sentit i a més en defensa va encarrilar 3-4 parades seguides de la seva portera.
Això va suposar l´apropament al marcador del Granollers (20-18), moment escollit per l´entrenadora local per demanar temps mort per calmar les seves jugadores que veien com es reduïa l ´aventange de gols. A partir d'aquí es va succeir un intercanvi de gols, situació que afavoria al Molins, que sempre veia 2-3 gols a favor i pocs minuts per acabar-se el partit.

El Granollers va intentar apretar en defensa, més agressiva per la necessitat de remuntar, i va recuperar algunes pilotes, però seguidament les van perdre per precipitació. Al final
el marcador reflectia un 22-19, símptoma d´un partit lluitat i amb alternatives costants, amb molta variació tàctica en les dues banquetes, encara que potser l´equip amb una mica més
d´encert en atac i defensa es va imposar.

Molins de Rei: Cruz i Chivi (porteria), Jenny(1), Sandra(4), Itxaso(6), Sandra Baño(3), Esme(3), Laia(5), Gemma, Clara, Auro, Anna, Ines.

Granollers: Blancafort(3), Pi(3), Mel(1), Miriam(1), Corbacho(2), Rodriguez(4), Maria(5)