L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

diumenge, 29 de gener del 2012

10 minuts fatídics decideixen el partit

Igualada 30 -  22 MdR (18:12): Paula(16p), Ary(5), Laia(1), Laura.E, Laura.M, Gemma(9), Mireia.A(1), Estel(4), Aina(2), Anna, Lidia.

El Cadet femení va disputar aquest dissabte el primer partit de la Copa Federació, la primera jornada va deparar l’enfrontament entre l’Igualada i el C.E Molins de Rei, dos ferms candidats per a la lluita del liderat del seu grup.

El partit va començar igualat com era d’esperar, el Molins va iniciar el partit amb una defensa ordenada, tancant el perill de la zona central rival, i en atac combinant bons 2X2 amb el pivot tant les laterals com el central. Però aquesta igualtat sol va durar 10 minuts, on a partir d’aleshores i durant els següents 10 minuts van passar un seguit de fets que van provocar que l’equip local fes un parcial de 10 – 3, entre que les jugadores del Molins feien atacs molt precipitats, perdent varies pilotes, i que l’àrbitre va permetre un joc massa dur de l’equip rival sense ser sancionat, l’equip rival va fer una gran esquerda en el marcador. Un cop el Molins es va tornar a centrar i l’àrbitre va començar a sancionar, el partit es va igualar novament i al descans es va anar amb el marcador contrari de (18-12).

La segona part l’Igualada va sorprendre al Molins amb una defensa molt pressionant,  que va provocar 3 pèrdues de pilota que van eixamplar el marcador en la màxima diferencia del partit,  en el minut 4 de la segona part de -9 gols (21 – 12). Demanat un temps mort, es van canviar certes consignes en el Molins de rei, canviant la manera de jugar en atac, posicions i canviant la defensa de una 3-2-1 a una 5-1. I el resultat no va poder ser més positiu, fins al minut 16, el Molins de rei va aconseguir fer un parcial de 2 – 7, aconseguint acostar-se al marcador 23 – 19. L’equip local es va veure obligat a modificar la seva defensa i va passar d’una 3-3 molt pressionant a una 6-0, el que va provocar que el Molins de Rei, al no tenir llançadores, no aconseguís trobar gairebé forats en la defensa i sol aconseguís llançaments forçats des de la zona dels extrems, el que va provocar que novament l’Igualada es marxes en el marcador fins al resultat final de 30 – 22.