L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

divendres, 27 de gener del 2012

Cara i creu per als equips “A” i els “B”


Bona jornada en general per els equips de la base de Molins de rei, els equips “A”, han guanyat els seus partits, I els equips “B”, encara haver perdut el partit, tots han demostrat una millora de joc I de resultat comparant al de la primera volta.




El Benjamí “B” va perdre contra la Cooperativa, 4 – 12 a punts, en un partit on a pesar que els jugadors entrenats per Martí Azcunce, van millorar en el seu joc, la falta d’encert en el llançament i el poder físic superior de l’equip rival en defensa, va ser determinant per al desenllaç del partit.

El Benjamí “A” va guanyar al Costarets 10 a 6 a punts i 45 a 37 a gols, un partit on els locals van començar amb el peu a l’accelerador, guanyant còmodament la primera part 8 a 3, la segona, l’equip visitant es va posar les piles i va estar apunt d’aconseguir l’empat en una part vibrant on els locals van saber jugar més amb el temps. La tercera part va ser disputada, però el Molins va fer un parcial que ja va ser massa per l’equip visitant, L’última part el molins es va relaxar sobretot en defensa on va encaixar 15 gols, gairebé la meitat de tot el partit, i van perdre per 13 a 15. Segueixen anant segon esperant una ensopegada del líder.


L’Aleví “B” va perdre contra el St Llorenç 6 a 10 a punts i 26 a 45 a gols. El partit va començar amb molta intensitat, sobretot per l’equip entrenat per Marc Escoda, que va jugar una de les seves millors parts de la temporada, jugant amb equip tant en atac com en defensa i deixan-se l’ànima en la pista, les següents parts, van anar perdent fluïdesa, mentre l’equip rival s’anava creixent, sobretot es va notar en defensa que van rebre 30 gols entre el segon i el tercer quart.

1ª Part (10 – 6): Facundo(p), Albert(1), Adrià(1), Pol(2), Ivan(6)
2ª Part(9 – 15): Sergio(p), Pol(1), Marc(2), Julian(2), Ivan(4)
3ª Part(5 – 15): Miquel(p), Adrià, Albert, Facundo(1), Ivan(4)
4ª Part(2 – 8): Albert(p), Sergio(1), Pol(1), Miquel, Julian

L’Aleví “A” va guanyar al St Vicenç 10 a 6 a punts i 50 a 31 a gols. El St Vicenç va donar la sorpresa en la 1ª part guanyant per un ajustat 9 a 10, però les 2 següents van ser totalment diferents els jugadors entrenats per Bernat, es van posar les piles en defensa i van ofegar per complert tot el joc del St Vicenç, sobretot robant moltes pilotes el que feia que el Molins pogués fer atacs ràpids i gairebé sense oposició, la 4ª part ja sigui per relaxació o excés de confiança el Molins es va relaxar i va estar apunt de perdre la part, però al final va caure de part local per un ajustat 11 a 10.

1ª Part(9 – 10): Lu(3p), Pol.A(4), Arnau(1), Lucas(2), Aleix(2)
2ª Part(17 – 5):Lucas(3p), Pol.A(8), Arnau(5), Ivan(4), Aleix
3ª Part(13 – 6):Lu(2p), Pol.A(3), Arnau(5), Lucas(3), Ivan(2)
4ª Part(11 – 10): Lu(1p), Pol.A(1), Arnau(2), Lucas(1), Ivan(4), Aleix(3)

El Virolai 2 va perdre davant del líder St Joan Despí per 12 a 4 a punts. Les molinenques van començar portant el ritme del partit, amb una gran defensa i una gran portera. I van fer un parcial de 3 a 1 en els primers 5 minuts, però el St Joan va aixecar-se i va demostrar per que es el líder i va fer un parcial de 0 a 8 amb una defensa molt pressionant que va ofegar l’atac local, les altres 3 parts va ser una continuïtat del final de la primera amb un St Joan molt ben ordenat amb defensa i amb un atac demoledor i ràpid.

El Virolai 1 va guanyar 12 a 4 a punts i 27 a 13 a gols. Partit igualat en el derbi, on a pesar que el Virolai va ser superior en molts moments del partit, l’enfrontament va ser molt igualat, sobretot s’ha de destacar el treball defensiu del dos equips, tant del Virolai que ofegava l’equip rival sense deixar que tingues profunditat, com el treball defensiu del Papiol, amb faltes tàctiques i tancant be la zona central forçant molts llançaments per les bandes. Amb aquesta victòria el Virolai segueix 2n empatat amb el segon a tot i a un punt del líder.



1ª Part(9 – 7): Marina(1p), Irina(3), Mireia(1), Raquel, Nina(5)
2ª Part(10 – 0): Irina(9p), Laia, Mireia(5), Laura, Nina(5)
3ª Part(4 – 3):Laura(4p), Marina, Laia(1), Raquel, Nina(3)
4ª Part(4 – 3): Irina(7p), Marina/Laura(1), Laia,   Mireia(2), Raquel(1)