L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dimarts, 7 de febrer del 2012

Gran partit del Cadet femení per la fira

C.E Molins 24 – 25 Cambrils  (13:15): Paula(11p), Ary(6), Aitana(1), Laura(1), Gemma(12), Mireia.M(1), Mireia.A(2), Aina(1), Anna.

Aquest cap de setmana era la Candelera a Molins de rei, i el cadet femení volia demostrar un bon espectacle a tots els aficionats que es van aproximar a veure el partit.

El Molins s’enfrontava al Cambrils un equip que ja es va enfrontar 2 cops en la fase anterior i on els dos enfrontaments van ser dues derrotes contundents una de -11 i l’altre de -13.

Aquest cop l’enfrontament va ser totalment diferent, a pesar de tenir un inici difícil on el Cambrils en els primers 15 minuts va agafar una renda de +6 (3 – 9), el Molins va començar a jugar i sobretot a estar concentrades en defensa i segures en atac, aconseguint retallar la diferencia al descans a 2 gols (13 – 15).

La represa el Molins va seguir igual que al final i ràpidament el partit es va igualar, a partir d’aleshores va ser una alternança en el marcador, on s’aconseguien distancies màximes de 2 gols, però que ràpidament es retallaven,  va arribar un punt de partit que semblava que al final es decidiria per alguna jugada en concret, on en defensa cada pilota es lluitava al màxim per robar-la i on en atac era imprescindible que acabes dins de la xarxa rival,  al final la victòria va caure de part de l’equip rival, com no podia ser d’una altre manera de +1 (24 – 25), però el joc, l’entrega de les noies del Molins vist sobre la pista va ser el millor vist fins ara, on aficionats, jugadores i cos tècnic van gaudir d’un molt bon espectacle.

Esperem que aquest joc demostrat aquest cap de setmana davant la seva afició segueixi en el següent partit a casa del St Cugat, per endur-se’n la primera victòria de la Copa.