L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dimarts, 24 de gener del 2012

Gran èxit en la I Trobada HandboliCat a Molins de Rei



Ahir 22 de gener es va dur a terme a Molins de rei dues trobades de mini-handbol, una conjuntament amb la Federació Catalana d’Handbol, per a nens i nenes pre-benjamins d’arreu de Catalunya i una segona trobada d’handbol femení per a nenes de Molins de rei.



Les dues trobades varen tenir un èxit de participació, on es van arribar a omplir totes les places. En la trobada pre-benjamí van venir a participar, el St Joan Despí “A”, St Joan Despí “B”, Bordils, C.H Martorell, C.H Terrassa, combinat d’escoles de Terrassa, St Quirze , C.H SANES,  Escola Turonet(St Quirze) i el combinat local, el C.E Molins de Rei.


En la trobada femenina, van participar totes les escoles, a pessar de que no totes van poder formalitzar un equip sencer, totes les escoles de molins de rei van aportar alumnes a la trobada. Les escoles del municipi que van participar van ser, La Sìnia, Virolai, Estel, Alzina, Madorell, Pont de la Cadena, Castell Ciuró, Alfons XIII i St Miquel.


La trobada va transcorre sense cap problema, on es va poder seguir els horaris marcats, i on la diversió i l’handbol va ser la dinàmica de la trobada. Va ajudar molt el gran dia que va fer que va permetre que en l’època de l’any que estem, poguéssim jugar en pistes exteriors i de que es disposes d’una part lúdica per als nens i nenes que no els tocava jugar.

Un gran dia per l'handbol a Molins de rei que poc a poc va creixent dins de la vila.