L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

divendres, 20 de gener del 2012

Diumenge de trobades a Molins de Rei



Aquest diumenge 22 de gener, la secció d’handbol del C.E Molins de Rei, organitza 2 trobades, una per equips pre-benjamins i una altre d’handbol femení en categoria benjamí i aleví per a nenes de Molins de Rei.

Les trobades es disputaran dins de les instal·lacions esportives de la Sìnia, a partir de les 9:30 del matí fins a les 14:00.



En la trobada pre-benjamí s’ha omplert la llista d’inscripcions i vindran a  participar un total de 10 equips: St.Joan “A” i “B”, C.H Martorell, C.H Terrassa, Combinat d’escoles de Terrassa, Bordils, St Quirze , C.H SANES,  Escola Turonet i C.E Molins de Rei. Es faran 2 grups i cada equip disputarà 4 partits de 2 parts 11 minuts.


La trobada d’handbol femení està enfocada per promocionar l’handbol femení a la vila de Molins de rei. En aquesta trobada participaran les escoles de la vila, que han format equips de nenes de 3er i 4rt per la categoria benjamí i 5e i 6e per la categoria aleví.

 En la categoria benjamí s’han inscrit 5 equips, en el que faran un tots contra tots jugant 4 partits cada escola, els equips inscrits son: Pont de la cadena, Alfons XIII, Les Juniors-La Sìnia, Madorell, La Sìnia-CC.

En categoria aleví s’han inscrit 3 equips, fent un triangular a doble volta, jugant així cada equip 4 partits. Els equips inscrits son: Virolai, Castell Ciuró-AlfonsXIII i La Sìnia-St Miquel.

Aquestes trobades no hi ha resultats i simplement es per que els nens i nenes gaudeixin d’una jornada lúdica-esportiva amb l’handbol.